MUŞ Haber Girişi : 20 Kasım 2023 16:08

AK Parti 2. Sıra Milletvekili adayı Muş için göreve hazır!

AK Parti 2. Sıra Milletvekili adayı Muş için göreve hazır!
Muş Belediye Başkanlığı için yapılan aday adaylığı başvurularına bir isim daha katıldı. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Milletvekilli seçimlerinde 2. Sıra adayı Avukat Nur Ahmet Kılıçaslan Ak Parti'den Muş Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı

ALPARSLAN DİYARI- Muş’ta AK Parti cephesinde aday adayları ortaya çıkmaya devam ederken bu isimlere son olarak AK Parti 5. Dönem MKYK üyesi Muş’un tanınan ve sevilen ismi Avukat Nur Ahmet Kılıçaslan’da katıldı. Muş ilinin tanınmış isimlerinden biri olan Av. Nur Ahmet Kılıçaslan, Muş’un geleceğine katkıda bulunmak amacıyla aday adaylığını duyurdu. Uzun yıllardır AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan Kılıçaslan, son olarak 14 Mayıs 2023 yılında AK Partiden Muş Milletvekili adayı olmuştu. Kılıçaslan, hukuki hizmetler sunmanın yanı sıra toplumsal sorumluluk projelerinde de aktif rol almış bir isim olarak biliniyor.

 

 

Avukat Kılıçaslan, Muş’un daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir il olması için yeni vizyoner projelere ihtiyacı olduğunu dile getirirken Muş halkının beklentilerine ve ihtiyaçlarına yanıt vermek için çalışmalar sürdüreceğini ifade etti. Ayrıca Kılıçaslan, katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyerek toplumun her kesiminden gelen görüşlere önem vereceğini dile getirdi.

 

 

Avukat Nur Ahmet Kılıçaslan Muş Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusu hazırlıkları ise AK Parti kulislerinde önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

 

“DOĞDUĞUM VE BÜYÜDÜĞÜM ŞEHRE HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

 

Kalabalık bir ekiple AK Parti Muş İl Başkanlığında resmi müracaatını yapan Kılıçaslan,  “Sayın il başkanım, kıymetli dava arkadaşlarımız, basınımızın kıymetli temsilcileri, Muş’umuzun değerli fertleri hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum, hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

 

 

Malumunuz olduğu üzere uzun yıllardır Muş’a hizmet,  doğduğum, büyüdüğüm, yetiştiğim, hayallerim olan şehre hizmet etmek yolunda teşkilatımızla uzun çalışmalar içerisinde bulunduk.  Bu siyasi çalışmalar nezdinde de Allah nasip ederse bu dönemde bugün, sizlerin huzurunda partimizde kıymetli dava arkadaşlarımın huzurunda Muş Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatımı yapıyorum.  Bu uğurda bu yol bugün beni yalnız bırakmayan bütün büyüklerime bütün Muş halkına hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.  Hepiniz tekrardan hoş geldiniz sefalar getirdiniz.” dedi.

 

 

“MUŞ’U, MUŞ OVASINI YÖNETMEYE TALİBİZ”

 

Kılıçaslan, “Kıymetli hemşirelerin malumunuz olduğu üzere Türkiye’ye yüzyılının inşası konusunda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde belediyecilik anlayışı Türkiye’mizin her yerinde olduğu gibi Muş’ta da Allah’a şükürler olsun 20 yılı aşkın bir süredir iyi noktalarda devam etmektedir. Bizde Allah nasip ederse yeni dönemde bu çizgiyi daha ileriye daha güzel noktalara taşımak noktasında kararlıyız.  Bu noktada Muş’u, Muş Ovasını yönetmeye talibiz.” diye konuştu.

 

“MUŞ’TA GÜZEL HAYALLERİMİZİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN KARARLIYIZ”

 

Bu şehre talip olmamız vesilesiyle şehrin makro ve mikro problemlerine hâkimiz, dersimizi iyi çalıştık diyen Kılıçaslan, “Kıymetli dostlarım,  sayın başkanım, kıymetli dava arkadaşlarım, AK Parti’miz gerçek anlamda Türkiye 100 yılını inşa edebilecek bütün mekanizmaları yaklaşık 22 yıldır Türkiye’de hayata geçirmiştir.  Bizler de bu şehre talip olmamız vesilesiyle şehrin makro ve mikro problemlerine hâkimiz, dersimizi iyi çalıştık. Ancak bunlar bu siyasi süreçler bir yol bir maraton.  Allah nasip ederse öncelikle, partimiz bu noktada teveccüh gösterirse, teşkilatımız bu noktada o teveccüh gösterirse biz Muş’ta güzel hayallerimizi hayata geçirmek için kararlıyız. Ve sonrasında daha refah seviyesi yüksek, daha müreffeh,  daha kucaklayıcı lakini, âmâsı, fakatı olmadan bu şehri yönetmeye talibiz. Bu noktada siz de bize güvenin, bizler Allah nasip ederse bu uğurda bu hayallerimizi gerçekleştirme noktasında elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız. Bu vesileyle malumunuz olduğu üzere bizler siyasi hayatımızın tamamını “AK kadrolar” içerisinde geçirdik. Üniversiteyi bitirdikten sonraki süreçte sivil toplum kuruluşlarında ve AK Parti’de aktif siyasi hayatımızı devam ettirdik. Gerek gençlik kollarındaki teşkilat çalışmalarımızda gerek 24 Haziran 2018’de ki aday adaylığı seçim sürecinde ve gerekse 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde bu noktada teşkilatımızla, sahadaki bütün dostlarımızla arkadaşlarımızla, hemşerilerimizle siyasi çalışmalar içerisinde bu kadrolarla beraber yol yürüdük.” şeklinde konuştu.

 

 

“MUŞ OVASINI KAPSAYICI, KUCAKLAYICI BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI OLACAK”

 

Kılıçaslan konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bundan sonra da Allah nasip ederse biz bu noktada bütün Muş Ovasını kapsayıcı, kucaklayıcı ve bu noktada her kesimin kendisini adaletle temsil edebileceği noktada bir belediyecilik anlayışıyla bu şehri yönetmeye bu şehirde güzel izler güzel hatıralar bu noktada güzel birikimler yapmaya niyetliyiz. Bu noktada sizin tekrar ifade ediyorum sizin doğa ve desteklerinizi istirham ediyoruz.

 

Bugün burada bizi yalnız bırakmayan bütün fertlere de Muşlu hemşerilerimize de içten teşekkürlerimi iletiyorum.

 

 

Bu yolda bizimle beraber aday adayı olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.  Bu seçim gerçek anlamda bir yarış ve hizmet aşkı ile memlekete,  insanlarımıza hizmetkâr olma yolunda hizmet aşkıyla çıktığımız bir yoldur.  Dolayısıyla bütün dava arkadaşlarımızı da bu süreç içerisinde onlara da başarılar diliyorum.  Bu sürecin çok kaliteli bir şekilde, çok olgun bir şekilde bütün Muş’a hizmet etme noktasında herkesin iradesini,  sevgisini,  muhabbetini ortaya koyduğu güzel, güle oynaya götürebileceğimiz ve finale ulaşabileceğimiz bir süreç olarak kalmasını bu noktada bu sürecin de böyle sonlanmasını biz arzu ediyoruz.   Bu vesileyle tekrar buraya geldiğiniz için yanımızda bulunduğunuz için değerli büyüklerimize ve kıymetli Muş halkımıza en içten saygılarımı hürmetlerimi sunuyorum sağ olun var olun.”

 

HABER:EMRULLAH ÖZBEY