YAŞAM Haber Girişi : 11 Şubat 2024 15:17

AK Parti Bulanık teşkilatı seçim startını verdi! Birlik beraberlik mesajları verildi

AK Parti Bulanık teşkilatı seçim startını verdi! Birlik beraberlik mesajları verildi
AK Parti Muş İlçe Belediye başkan adaylarının açıklanması sonrası, Bulanık AK Parti ilçe teşkilatı birlik beraberlik mesajları vererek seçim startını verdi.

 

 

 

ALPARSLAN DİYARI- AK Parti Bulanık ilçe başkanlığında hayırlı olsun tebriklerini kabul eden Başkan Adayı Yakup Kaya ve ilçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi, 31 Mart yerel seçimleri ülkemize hayırlı olsun dediler.

 

Günlerdir merakla beklenen İlçe Belediye Başkan adayları da Cuma akşamı netlik kazanıp, Cumartesi günü Muş’ta düzenlenen program ile açıklandı.

 

Yapılan açıklamalar sonrası, Bulanık ilçesinin adayı Yakup Kaya coşkulu bir şekilde karşılandı.

 

BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

 

Bulanık AK Parti ilçe teşkilatında yapılan hayırlı olsun ziyaretleri sonrasında, ilçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi ile birlikte ortak bir basın açıklaması yapan Başkan Adayı Yakup Kaya, birlik beraberlik içinde Bismillah diyerek yola çıktık. İlçe halkımıza hayırlı olsun dediler.

 

 

ÇALIŞMALARIMIZI GÖZDEN GEÇİRDİK

 

Saatçi ve Kaya,” bugün ilçe parti binamızda ilçe halkımızla bir araya geldik. Bunun yanı sıra Kadın ve Gençlik Kollarımız, İlçe teşkilat üyelerimiz ile bir araya gelerek, seçim gününe kadarki bütün çalışmalarımızı bir kez daha gözden geçirdik. Türkiye Bilir, Gerçek Belediyecilik AK Parti’dir. Bulanık ilçemize hayırlı uğurlu olsun inşallah. Dediler.

 

"HABER VEYSEL EŞİN"