MUŞ Haber Girişi : 26 Şubat 2024 20:11

AK Parti Muş İl Başkanlığı’ndan Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

AK Parti Muş İl Başkanlığı’ndan Gazeteciler Cemiyetine ziyaret
AK Parti Muş İl Başkanı Av. Melik Emre ve yönetim kurulu üyeleri, Muş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Muş İl Başkanı Av. Melik Emre, gazetecilerle bir süre sohbet etti. Emre, 31 Mart yerel seçimleri için yürüttükleri çalışmalardan ve projelerinden bahsetti.

 

 

 

 

 

 

AK Parti İl Başkanı Av. Melik Emre yaptığı açıklamalarda şu görüşlere yer verdi.

 

 

"Arkadaşlar, bugün burada sizlerle bir araya gelmekten gerçekten mutluluk duyuyorum. Bu samimi ortamda, 31 Mart yerel seçimleri hakkında biraz sohbet etmek istiyorum. Bildiğiniz gibi, Muş'ta önemli bir süreçten geçiyoruz ve bu süreçte her birinizin katkısı çok değerli. Seçimler demokrasimizin temel taşlarından biri ve biz de bu süreçte şehrimizin geleceğini hep birlikte şekillendiriyoruz. AK Parti olarak, Muş'ta daha güzel yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızın isteklerini, ihtiyaçlarını dikkate alarak, daha yaşanabilir bir Muş inşa etmek için gayret göstereceğiz. Siz basın mensuplarının da desteğiyle, projelerimizi halkımıza en iyi şekilde ulaştırmak ve onların beklentilerine cevap vermek istiyoruz. Bu süreçte her zaman yanımızda olduğunuz için size teşekkür ediyorum. Birlikte, Muş'u daha da ileriye taşıyacak adımları atmaya devam edeceğiz.”

 

 

 

 

 

Türkiye Yüzyılına yaraşır bir belediyecilik için çalışmalarımız sürdürüyoruz diye Emre, “31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, sizlerle bu önemli süreci değerlendirmek ve bilgi paylaşmak amacıyla bir araya geldik. AK Parti olarak, Muş'ta daha yaşanabilir bir gelecek için kararlı adımlar atmaya devam edeceğiz. Halkımızın teveccühüyle güçlenen partimiz, şehrimizin her köşesine hizmet götürme gayretini sürdürecektir. Bu seçim sürecinde de şeffaf ve adil bir yarış ortamı oluşturarak demokrasimizi daha da güçlendireceğimize inancımız tamdır. Hep birlikte, Muş'u daha ileriye taşıyacak projeleri hayata geçireceğiz. Bu vesileyle, desteklerinizden dolayı şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Başkanı Av. Melik Emre ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ardından son buldu.

 

 

 

“HABER: HARUN SEÇKİN”