MALAZGİRT Haber Girişi : 09 Şubat 2024 17:02

AK Parti’nin Malazgirt Belediye Başkan adayı belli oldu!

AK Parti’nin Malazgirt Belediye Başkan adayı belli oldu!
Bugün yapılan açıklamaya göre Malazgirt Belediye Başkan adayı belli oldu.

ALPARSLAN DİYARI- AK Parti'de uzun zamandan bu yana kamuoyunda merakla beklenen Malazgirt belediye başkan adayı belli oldu. AK Parti’nin Malazgirt belediye başkan adayı mevcut belediye başkanı Cengiz Altın oldu. AK Parti Muş İl Teşkilatı yarın saat 11.00'da Muş Öğretmenevi Konferans Salonu'nda, AK Parti Gurup Başkanı Abdullah Güler ve AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek’in de katılacağı aday tanıtım toplantısı yapılacağını söyledi.
 

 

 

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, tüm Muşluları programa davet ederek, "Cumhur ittifakı ruhu ile hep birlikte Muş'umuzu ve ilçelerimizi Türkiye 100 Yılı'nın örnek şehri yapmaya hazır ve kararlıyız. Yarınki aday tanıtım toplantımıza tüm teşkilatımızı ve hemşerilerimizi davet ediyorum" dedi.

 

 

CENGİZ ALTIN KİMDİR?


Cengiz Altın, 1974 yılında Muş'un Malazgirt ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladı. 2008-2012 yılları arasında AK Parti yönetim kurulunda görev aldı. 18 yıldır esnaflık yapıyor. 2019 yılında Malazgirt belediye başkanı seçilen Cengiz Altın, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

 

VEYSEL EŞİN