BULANIK Haber Girişi : 07 Nisan 2024 17:29

Bulanık Belediyesi ilk meclis toplantısını yaptı! 

Bulanık Belediyesi ilk meclis toplantısını yaptı! 
Muş’un Bulanık ilçe Belediyesi eş başkanları Arafat Kardağı ve Aryan Doğan başkanlığında 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde seçilen Meclis Üyelerinin katılımı ile 2024-2029 döneminin ilk meclis toplantısı yapıldı.

ALPARSLAN DİYARI- 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından Bulanık Belediye Meclisi'nin ilk toplantısı yapıldı. Bulanık Belediye eş Başkanları Arafat Kardağı ve Aryan Doğan başkanlığında Belediye başkanı makamında Nisan ayının ilk toplantısında, gündemde yer alan 11 madde görüşüldü.

 

 

 

 

 

Gündem maddelerine geçilmeden önce konuşan Başkan Kardağı, seçim sonuçlarıyla birlikte yeni seçilen Meclis üyelerine başarılar dileyerek, “31 Mart 2024 tarihlerinde yapılan Mahalli İdareler Seçiminin Bulanık’ımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Halkımızın teveccühleriyle, takdiriyle bugün bu koltuklarda oturuyoruz. Bulanık’a belediye eş başkanı olmanın ayrıcalığını ve ağır yükünü çok iyi biliyoruz. Halkımızın hakkını korumak, hizmetinde olmak asli görevimiz olacaktır. Bize gösterilen ilgiye, sevgiye ve güvene layık olmaya çalışacağız. İnşallah önümüzdeki günlerde çok güzel işlere onurlu halkımızla birlikte imzalar atacağız. Hep birlikte Bulanık için 5 yıl boyunca çok çalışacağız. Bu onurlu görevi hep birlikte yapacağız.” diye konuştu. 

 

 

 

 

 

Başkan Kardağı’nın konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantıda meclis üye seçimleri yapıldı.

 

 

 

 

 

Daha sonra diğer gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

 

 

"HABER: HARUN SEÇKİN"

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.