BULANIK Haber Girişi : 12 Şubat 2024 10:53

Bulanık'ta kar temizleme çalışmaları objektiflere takıldı

Bulanık'ta kar temizleme çalışmaları objektiflere takıldı
Bulanık’ta kar temizleme çalışmaları devam ediyor. Ekiplerin çalışmaları objektiflere yansıdı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş'un Bulanık ilçesinde yoğun kış mevsiminin getirdiği kar yağışı, yüksek kesimlerde yaşayan vatandaşların ulaşımını zorlaştırıyor. Bu zorluğun üstesinden gelmek için Özel İdare Ekipleri, gece gündüz demeden kar küreme ve yol açma çalışmaları yürütüyor.

 

EKİPLER GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

 

Ekipler, kar yağışının başladığı andan itibaren aralıksız bir şekilde mesai harcıyor. Ana yolların yanı sıra, köy yolları da titizlikle temizlenerek vatandaşların ulaşımlarının kesintisiz sağlanması hedefleniyor.

 

 

Bulanık'ta görev yapan Özel İdare Ekipleri, zorlu kış şartlarına rağmen büyük bir özveriyle çalışıyor. Ekipler, kar ve tipi gibi olumsuz hava koşullarında bile mesaiyi aksatmadan sürdürerek vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşımını sağlamayı amaçlıyor.

 

 

Muş Bulanık'ta Özel İdare Ekipleri'nin aralıksız çalışmaları sayesinde, yüksek kesimlerde yaşayan vatandaşlar kış mevsiminde de ulaşımlarını kesintisiz olarak sürdürebiliyor. Bulanık Kaymakamlığı’ndan çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada, “Muş Bulanık’ta kış mevsiminde özellikte yüksek kesimde bulunan vatandaşlarımızın ulaşımlarını kesintisiz sağlamaları için köylerde gece gündüz demeden çalışan Özel İdare Ekipleri, yol açma çalışmalarını sürdürüyor.” denildi.

 

 

"HABER: VEYSEL EŞİN"