MALAZGİRT Haber Girişi : 13 Şubat 2024 13:28

CHP Malazgirt heyetinden Başkan Kılıç’a ziyaret

CHP Malazgirt heyetinden Başkan Kılıç’a ziyaret
CHP Malazgirt belediye başkan adayı Mevlüt Güvenir ve il genel meclis üyesi adayı Servet Çabuk Malazgirt Ziraat Odası başkanı Tahsin Kılıç’ı ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- CHP Malazgirt belediye başkan adayı Mevlüt Güvenir, CHP il genel meclis üyesi adayı Servet Çabuk ve partililer görevine tekrar dönen Malazgirt ziraat odası başkanı Tahsin Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

CHP Malazgirt belediye başkan adayı Mevlüt Güvenir, sivil toplum kuruluşları ile sürekli istişare halinde olacaklarını ifade ederek, seçim dönemde sivil toplum kuruluşlarıyla daha sık bir araya gelerek gerek sektörel gerekse de Malazgirt ile ilgili konular üzerine görüş alışverişinde bulunacaklarını kaydetti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malazgirt ziraat odası başkanı Tahsin Kılıç, “Malazgirt’e hizmet etmek için Belediye başkanlığı aday adaylık sürecinde desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Malazgirt halkına teşekkür ederek, CHP Malazgirt heyetine ziyaretten dolayı teşekkür ediyor seçim sürecinde başarılar diliyorum.” Dedi.

 


VEYSEL EŞİN