GÜNDEM Haber Girişi : 04 Aralık 2023 17:00

DEVA Partisi Muş’ta ilk adayını açıkladı

DEVA Partisi Muş’ta ilk adayını açıkladı
Ankara’da gerçekleştirilen “Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında” Genel Başkan Ali Babacan Muş’ta gösterecekleri ilk adayını açıkladı.

ALPARSLAN DİYARI- Türkiye genelinde her il, ilçede kendi adaylarıyla seçime girme kararı alan DEVA Partisi’nde 20 Kasım’da başlayan, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler seçimlerine yönelik aday adaylığı başvuru süreci 29 Aralık’a kadar devam ederken Ankara’da gerçekleştirilen “Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında” Genel Başkan Ali Babacan, Muş’un Korkut ilçesi Belediye Başkan adayının Nimetullah Demirtaş olduğunu açıkladı.

 

 

Aday tanıtım toplantısında DEVA Partisinin Muş Korkut İlçe Belediye Başkan Adayı olan Nimetüllah Demirtaş : “Bugün ilk etap adayların açıklanması programında Muş’ta açıklanan ilk ilçe başkan adayı olmanın heyecanını yaşamaktayım. Korkut için daha yaşanabilir, daha güzel bir gelecek vaat eden bir misyonla Ali Babacan’ın liderliğinde DEVA Partisinin resmi belediye başkan adayı oldum. Bu yolda değerli Korkutlu hemşehrilerimden destek bekliyorum. Birlikte daha güzel bir Korkut için güçlerimizi birleştirelim. “dedi.

 

 

HABER: HARUN SEÇKİN