MAGAZİN Haber Girişi : 10 Haziran 2024 04:10

Dikkatlerden kaçmadı: Yıldız Tilbe’nin Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’ndaki konserinde Muş detayı!

Dikkatlerden kaçmadı: Yıldız Tilbe’nin Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’ndaki konserinde Muş detayı!
Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, stadyum konserinde sevenlerinin karşısına yeni albümü ile çıktı. Konserdeki Muş detayı dikkatlerden kaçmadı…

ALPARSLAN DİYARI- Kariyerindeki 30’uncu yılını kutlayan Yıldız Tilbe sevenlerinin karşısına yeni albümü ‘Ben Bir Şarkıyım’ ile çıktı. Sanatçı, 9 Haziran akşamı Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda unutulmaz bir konser verdi.

 

Yıldız Tilbe Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda verdiği unutulmaz konserde Burası Muş’tur adlı özel eseri de seslendirmeyi unutmadı. Tilbe’ye stadı dolduran binlerce müziksever de eşlik etti.

 

YILDIZ TİLBE BEŞİKTAŞ'TA MUŞ'A SELAM GÖNDERDİ!

 

Yıldız Tilbe'nin 30. yıl konserine damga vuran Muş sürprizi beğeni topladı. Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, muhteşem bir konserle 30. yılını kutladı. Yeni albümü "Ben Bir Şarkıyım" ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Tilbe, konserine Muş'a özel bir selam göndermeyi de ihmal etmedi.

 

Tilbe, konser programına "Burası Muş'tur" adlı eserini de ekleyerek Muşlu hayranlarına ve tüm Muş halkına selam gönderdi. Binlerce müzikseverin coşkuyla eşlik ettiği bu özel performans, gecenin en duygusal anlarından biri oldu.

 

HABER: SEVDA BALKAYA