SPOR Haber Girişi : 06 Haziran 2024 02:20

Erdal Civak: Nevzat Kaya yalnız bırakılmamalıdır!

Erdal Civak: Nevzat Kaya yalnız bırakılmamalıdır!
Bursa Muş Kıder Efsane Kurucusu Erdal Civak, Muşsspor’un talihsiz bir şekilde elenmesinin ardından açıklama yaparak, başkan Nevzat Kaya’nın yalnız bırakılmaması gerektiğini belirtti.

ALPARSLAN DİYARI- TFF 3. Lig yükselme play-off maçında Erbaaspor ve Muş 1984 Muşspor karşı karşıya geldi. Penaltılara giden mücadeleyi Tokat temsilcisi kazandı ve 2. Lig’e yükselen taraf olmuştu. Ardından Bursa Muş Kıder Efsane Kurucusu, Onursal Başkanı Erdal Civak açıklamada bulundu.

 

Bursa Muş Kıder Efsane Kurucusu, Onursal Başkanı Erdal Civak, Tokat Erbaaspor’a yenilerek 2’nci Lig’e çıkamayan Muşspor’u tebrik ederken, kent dinamiklerini ise eleştirdi. Bursa Muş Kıder Efsane Kurucusu, Onursal Başkanı Erdal Civak yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Eskişehir’de oynanan Tokat Erbaa Spor-Muş Spor maçının sonucu maalesef beklentilerimize cevap vermemiştir. Gurbetteki Muşlular olarak özlemimizi giderecek bir takımın oluşmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz. En büyük teşekkürü, minnet ve şükranla Nevzat Kaya’ya sunuyoruz. İstanbul’da yaşamasına rağmen büyük bir fedakârlık, özveri ve saygınlıkla ortaya koyduğu çaba hepimize umut olmuştur.

 

“NEVZAT KAYA YALNIZ BIRAKILMAMALIDIR”

 

Ülkemizin farklı illerinden büyük bir özlem ve heyecanla takımını desteklemeye gelen tüm hemşehrilerimizi, birlik ve beraberlik ruhuna kattıkları değer için takdir ve tebrik ediyoruz. Birlik ve beraberlik ruhunun bozulmadan devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu ruh, bizlere çok büyük başarılar ve güzellikler getirecektir. Maçla ilgili farklı şehirlerde yaşayan tüm dostlarımıza ve destek verenlere de çok teşekkür ederiz. Oynanan maçta bir suçlu aramayı ve eleştiri yapmayı, birlik ve beraberlik ruhuna uygun bulmuyoruz. Ancak milletvekillerimizin, yerel yöneticilerimizin, bürokratlarımızın ve bazı iş adamlarımızın yeterince katkı sağlamadıklarını belirtmek istiyoruz. Nevzat Kaya ve Nevzat Kaya’lar yalnız bırakılmamalıdır.

 

Basit ve azımsanamayacak kadar büyük ve güçlü olan bu noktada her Muşlu bireyin Muş Spor’a katkı sağlaması, destek olması ve sahiplenmesi umudumuzu korumamızı sağlayacaktır. Birlik ve beraberlik içinde aşamayacağımız hiçbir engelin olmadığına inanıyoruz. Sağladığı katkı, maddi ve manevi desteği, oluşturduğu heyecan, birlik ve beraberlik adına Büyük Başkan Nevzat Kaya’ya, tüm ekibine ve sahiplenen tüm hemşehrilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

 

HABER MERKEZİ