VARTO Haber Girişi : 12 Haziran 2024 02:57

Eş başkandan istihdam vurgusu! Varto’da 2 yeni işyeri hizmete açıldı

Eş başkandan istihdam vurgusu! Varto’da 2 yeni işyeri hizmete açıldı
Varto Belediyesi Eş Başkanı Gülbahar Kaya, yeni işyerlerinin açılışına katıldı. İlçe halkına artık yeni iki işletme de hizmet verecek…

ALPARSLAN DİYARI- Varto Belediyesi Eş Başkanı Gülbahar Kaya, ilçeye değer katan iki yeni işyerinin açılışına katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Tat Tantuni ve HA-SE ARYA GOLD kuyumcusunun kapıları resmen açıldı.

 

Varto Belediyesi Eş Başkanı Gülbahar Kaya, ilçeye yeni bir soluk getiren iki işyerinin açılış töreninde coşkulu bir kalabalığa hitap etti. Tat Tantuni ve HA-SE ARYA GOLD kuyumcusunun açılışları, halk tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

 

2 YENİ İŞLETME HALKIN HİZMETİNDE

 

Gülbahar Kaya, yaptığı konuşmada, Varto'nun gelişmesi ve kalkınması için yatırımların önemine vurgu yaptı. Yeni işyerlerinin açılışının istihdama ve ekonomiye katkı sağlayacağını belirten Kaya, ilçedeki girişimcileri yatırım yapmaya teşvik etti.

 

Açılış törenine katılan vatandaşlar da yeni işyerlerini beğeniyle karşıladı. Tat Tantuni'nin lezzetli tantunilerini ve HA-SE ARYA GOLD kuyumcusunun göz alıcı takılarını inceleme fırsatı bulan katılımcılar, alışveriş yapmadan da ayrılmadı.

 

HABER: VEYSEL EŞİN