SPOR Haber Girişi : 26 Mayıs 2024 15:56

Eskişehir’de muş havası ES ES! Taraftarlar stad ve çevresini doldurdu

Eskişehir’de muş havası ES ES! Taraftarlar stad ve çevresini doldurdu
Muşspor’un ateşli taraftarları, Eskişehir’i fetih ruhuyla sardı. Bugün Eskişehir’de oynanacak büyük final öncesi Muşspor taraftarları, şehrin dört bir yanından stad çevresinde toplanmaya başladılar.

ALPARSLAN DİYARI- Türkiye’nin hemen hemen tüm şehirlerinden Muşspor’u desteklemeye gelen Muşspor taraftarları maça saatler kala Eskişehir sokaklarını yeşil beyaza bürüdüler.

 

Binlerce Muşsporlu’nun günlerdir akın ettiği Eskişehir halkı da bu şöleni yakından takip ederek Muşspor taraftarlarının heyecanlı bekleyişlerine ortak oldu.

Binlerce taraftar, takımlarını desteklemek ve coşkularını sahaya yansıtmak amacıyla stad çevresinde bayraklarla, flamalarla ve tezahüratlarla bir araya geliyor. Muşspor'un renkleri olan yeşil ve beyazın hâkim olduğu bu buluşmada, taraftarlar büyük bir coşku ve heyecanla maç saatini bekliyor.

ESKİŞEHİR’DE MUŞ SESLERİ

 

Eskişehir sokakları, Muşspor'un marşları ve tezahüratlarıyla yankılanırken, taraftarlar maç öncesinde şehrin cadde ve sokaklarını adeta yeşil-beyaz bir deniz haline getirdiler. Güvenlik güçleri de yoğun önlemler alarak, taraftarların güvenliğini sağlarken, şehirdeki trafik akışını da düzenlediler.

 

 

Muşspor taraftarlarının bu coşkulu buluşması, futbolun sadece bir spor müsabakasından öte, birleştirici ve heyecan verici bir sosyal etkinlik olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Maç saatinin yaklaşmasıyla birlikte, stad çevresindeki coşku daha da artarken, Muşspor taraftarları takımlarını şampiyonluğa taşımak için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını gösterdiler.

 

HABER VEYSEL EŞİN