MUŞ Haber Girişi : 02 Nisan 2024 16:26

Feyat Asya Muş’a veda etti: Halkın tercihine saygı duyarım…

Feyat Asya Muş’a veda etti: Halkın tercihine saygı duyarım…
Muş’ta 2 dönem AK Parti’den Belediye Başkanlığı yapan Feyat Asya, seçim sonuçlarının belli olmasının ardından bir mesaj yayınladı. Asya mesajında Halkın tercihine saygı duyduğunu ifade etti. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş’ta 2014-2024 yılları arasında iki dönem belediye başkanlığı yapan Feyat Asya, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından girdiği seçimde kazanamadı. 

 

 


Asya, seçimlerin netlik kazanmasının ardından bir mesaj yayınladı. 

 

 


10 yıldır Muşumuzun hizmet alanındaki ihtiyaçlarını karşılamak için canla başla çalıştık diye Asya mesajında şu ifadelere yer verdi: 

 

 

“10 yıldır Muşumuzun hizmet alanındaki ihtiyaçlarını karşılamak için canla başla çalıştık. Yol arkadaşlarımızla birlikte emek verdik. Şükürler olsun başardık. Bugün ilimize yaptığımız hizmetlerden dolayı başımız dik, alnımız ak bir şekilde Aziz Muşluların yüzüne bakmanın onurunu yaşıyorum. 31 Mart günü yapılan Mahalli İdareler Seçimi ile halkımız tercihini farklı kullandığından bizlerin de 10 yıllık hizmet serüveni son bulmuştur. Vatandaşlarımız hür iradesi ile tercihini sandığa yansıtmıştır. Kıymetli hemşerilerimin kararına ve takdirine saygı duyuyorum. Rabbim ilimizin ve halkımızın hayrına vesile kılsın. Bu süre zarfında dua ve desteklerini yanımızda hissettiğimiz herkese şükranlarımı sunarım.” 

 

 


“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.