MAGAZİN Haber Girişi : 15 Ekim 2023 17:16

Gazeteci Bülbül ve Baran çiftinin mutlu günü

Gazeteci Bülbül ve Baran çiftinin mutlu günü
Malazgirt ilçesinde yetişmiş Uzman Gazeteci kimliği ile tanınan Yusuf Özgür Bülbül, memleketi Malazgirt’te muhteşem bir düğünle Bermal Baran ile dünya evine girdi. İkiliyi yakın dostları ve akrabaları yalnız bırakmadı.

 

ALPARSLAN DİYARI-İkilinin düğününden en özel anları resimleyen gazeteci arkadaşı Veysel Eşin’in aktardığına göre, düğün öğretmenevi düğün salonunda gerçekleşti.

 

“O ARTIK BERMAL BARAN BÜLBÜL…

 

 

Yusuf Özgür Bülbül ile hayatını birleştiren Bermal Baran’ın nişan ve kına töreninde giydikleri yöresel kıyafetler geceye damga vurdu.

 

Yusuf Özgür Bülbül ile hayatını birleştiren Bermal Baran’ın ismine Bülbül ismi eklenerek ismi Bermal Baran Bülbül oldu. Gazeteci çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Kendi düğününde halayin başına gecen Yusuf Özgür Bülbül ailesiyle çektiği halay ise gecenin en güzel anlarından biri olarak hafızalara kazındı.

 

“HAYATIMDA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR…”

 

Bülbül, "Sizlerle gazete ve televizyon aracılığı ile yıllardır acı tatlı birçok haber paylaştım. Yıllar içerisinde ailenizin evladı gibi görenleriniz bile oldu. Dedim ki madem öyle, bugün de benden güzel bir haber paylaşayım. Hayatımda yeni bir dönem başlıyor. Bu da o dönemin ilk adımlarından biri. hayatıma büyük bir hediye olarak giren Bermal Baran Bülbül’e de hayatıma hoş geldin diyorum. Düğünümüze gelen bizlere destek veren, arayan soran herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. İyiki varsınız.” dedi.

 

Haber: İlhan Güvenir