HASKÖY Düzenleme Tarihi : 06 Nisan 2024 01:00 Haber Girişi : 06 Nisan 2024 00:10

Hasköy’de AK Parti görevini MHP’ye devretti

Hasköy’de AK Parti görevini MHP’ye devretti
Muş’un Hasköy ilçesinde MHP’den Belediye Başkanlığına seçilen Cemal Orbay, görevi eski Başkan AK Partili Hikmet Karayel’den devraldı. 
Hasköy’de AK Parti görevini MHP’ye devretti

ALPARSLAN DİYARI- 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Parti (MHP)’den Hasköy belediye başkanlığına seçilen Cemal Orbay, Seçim Kurulundan mazbatasını almasının ardından Hasköy Belediyesinde düzenlenen devir teslim töreni ile başkanlık mührünü devraldı.

 

 

 

 

 

Başkan Orbay, devir teslim töreni öncesinde kalabalık bir topluluk ile belediye binası önüne geldi. Burada çok sayıda partili, vatandaş ve belediye personeli tarafından karşılandı.

 

 

 

 

 

Başkanlık makamında yapılan devir teslim törenine, MHP İl Başkanı Osman Yüce, İl ve İlçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

 

 

 

 

“HASKÖY’DE CUMHUR İTTİFAKI KAZANDI”

 

 

Görevini MHP’li Cemal Orbay’a devreden Hikmet Karayel, Hasköy’de Cumhur ittifakının kazandığını belirterek, “Belediye başkanlık koltuğumu oğlum gibi gördüğüm Cemal Orbay’a teslim ediyorum. Gözüm arkada kalmayacak çünkü ilçemiz güvenilir ellerde olacak, bundan hiç şüphem yok. Şimdiye kadar ilçemize birçok projeyi hayata geçirdim ve geçirmeye de devam edeceğim. Sanmayın artık ilçemizin sorunlarını gidermek için çabalamayacağımı. Aksine hep Cemal oğlumun yanında olacağım Hasköy için bir şeyler yapmaya devam edeceğim. AK Parti ve MHP cumhur ittifakıdır, aramızda hiçbir fark yok. Bu makama ben oturmuşum, Cemal oturmuş hiç fark etmiyor. El birliği ile güzel ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz kardeşiz ve kardeşliğimiz baki kalacak.” diye konuştu. 

 

 

 

 

 

 

“BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ, BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ”

 

 

Önceki dönem belediye başkanı Hikmet Karayel’e teşekkür eden Cemal Orbay, “Sevgili hemşerilerim, bu göreve seçilmemle birlikte sizin için çalışmaya başladık. Birlik ve beraberlik içerisinde hiçbir siyasi parti seçmenini ayırt etmeden, beş sene bu güzel ilçemize hizmet edeceğiz. İlçemizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için elimizden geleni yapacağız. Sizlerin desteğiyle, ortak akılla ve çabalarla ilçemizi daha ileriye taşıyacağız. Kapılarımız her zaman açık olacak. Sorunlarınızı dinleyecek ve çözüm bulmak için elimizden geleni yapacağız. Birlikte güçlüyüz, birlikte başarabiliriz." şeklinde konuştu. 

 


“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.