SPOR Haber Girişi : 09 Mayıs 2024 17:28

Honqi Türkiye’den Muşspor taraftarına jest! 

Honqi Türkiye’den Muşspor taraftarına jest! 
Play-Off 2. tur ilk maçında deplasmanda Tokat Belediye Plevne Spor’u 1-0 yenerek avantaj yakalayan Muşspor, rövanş karşılaşmasında yarın Tokat ekibini konuk ediyor.

ALPARSLAN DİYARI- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Ligin 4. Grupta mücadelen eden Muşspor, Play-Off 2. tur ikinci maçında 10 Mayıs Cuma günü (Yarın) Saat 16.00’da Tokat Belediye Plevne Spor’u konuk edecek. 

 

 

 

 

 

Play-Off 1. tur mücadelesinde 2 Mayıs Perşembe günü kendi sahasından Bursa Yıldırım Spor’u 4-0 yenen sarı beyazlı temsilcimiz 2. Tur ilk karşılaşmasında da Tokat Belediye Plevne Spor’u deplasmanda 1-0 yenerek büyük bir avantaj elde etti. 10 Mayıs Cuma günü saat 16.00’da 1071 Alparslan Spor Kompleksi Muş Şehir Stadyumu’nda Tokat ekibini konuk edecek olan sarı beyazlı temsilcimiz, kendi saha ve seyircisi ile turu geçip 3. tura yükselmek istiyor.

 

 

Her türlü galibiyet ve beraberlikte turu geçecek olan Muşspor, 15 Mayıs Çarşamba günü ve 20 Mayıs Pazartesi günü oynanacak rövanş maçlarında ligi ikinci bitiren Sebat Gençlik Spor ile finale adını yazdırmak için mücadele verecek.

 

 

2. tur ilk karşılaşmasının ardından moralli bir şekilde kente dönen ve hazırlıklarına başlayan temsilcimiz teknik direktör Ercümend Çoşkundere yönetiminde hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

 

 

KARŞILAŞMAYA OĞUZHAN AKSU YÖNETECEK

 

 

1071 Alparslan Spor Kompleksi muş Şehir Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak olan Muşspor- Tokat Belediye Plevne Spor müsabakasını Mersin bölgesinden A klasman hakemi Oğuzhan Aksu yönetecek. Aksu’nun yardımcılıklarını ise Antalya bölgesinden A Klasman Yardımcı Hakemi Serdar Soydan ve Malatya bölgesinden A Klasman Yardımcı Hakemi Harun Reşit Güngör yapacak. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Adana bölgesinden B Klasman Hakemi Doğukan Yıldırım görev yapacak. Karşılaşma Türkiye Futbol Federasyonu YouTube kanalı aracılığıyla yayınlanacak.

 

 

HONQİ TÜRKİYE’DEN TARAFTARA JEST!

 

 

Muşspor’a en büyük desek Kulüp Başkanı Nevzat Kaya’nın sahibi olduğu Honqi Türkiye’den geldi. Daha önce birçok maçta maç biletlerinin tamamını alarak maçların taraftarlara ücretsiz olmasını sağlayan Honqi Türkiye, Play-Off 2. Tur ikinci karşılaşmasının da tüm biletlerini satın alarak Muşspor’a ve taraftara bir destek daha sağladı.

 

 

"HABER: HARUN SEÇKİN"