MALAZGİRT Haber Girişi : 03 Nisan 2024 14:12

Kendi gitti! Kalbini Malazgirt’te bıraktı

Kendi gitti! Kalbini Malazgirt’te bıraktı
Yıllar önce Malazgirt’te görev yapan Yurt müdürü, görev yaptığı süre içerisinde ilçedeki sokak hayvanlarını önemsemiş ve onları her zaman kendi imkânlarıyla beslemeye gayret etmişti.

 

ALPARSLAN DİYARI- 2020 yılında tayini İstanbul’a çıktı ve ilçeden ayrılmak zorunda kaldı. Fakat ilçede müdür olarak görev yaptığı sırada düzenli olarak mamalar ile beslediği sokak hayvanı dostlarını hiçbir zaman unutmadı.

 

2019 ve 2020 yıları arasında Muş’un Malazgirt ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumunda Müdür olarak görev yapan Gülçin Gök Gülbaş, düzenli olarak ilçedeki sokak hayvanı dostları için mama alıp yolluyor.

 

 

2020 yılında İstanbul’a tanini çıkıp giden mü2020 yılında tayini İstanbul’a çıktı ve ilçeden ayrılmak zorunda kaldı. Fakat ilçede müdür olarak görev yaptığı sırada düzenli olarak mamalar ile beslediği sokak hayvanlarını unutmadı ve her zaman mama yollayarak büyük bir vefa örneği sergiledi.

 

Müdür Gülçin İstanbul’dan yolladığı mamaları Malazgirt KYK yurdu personeli Emre Akkuş teslim alarak, sokak hayvanlarına düzenli şekilde mamalarını dağıtmaya devam ediyor.

 

 

MÜDÜR GİTTİ AMA KALBİ MALAZGİRT’TE KALDI

 

Malazgirt ilçesinde Müdürlük yaparken kendi elleriyle beslediği, sokak hayvanı dostlarını KYK personeli Emre Akkuş’a teslim eden eski KYK Müdürü Gülçin Gök Gülbaş,”Ben ilçeden çıktım ama kalbimi de orada bıraktım. Her zaman orada yaşayan sokak hayvanları dostlarımı hiç unutmadım. Düzenli olarak yolladığım mamaları sağolsun hayırsever Yurt personelimiz Emre Akkuş ise dağıtımı yapıyor. buda beni çok mutlu ediyor.”dedi.  

 

"HABER VEYSEL EŞİN"