KORKUT Haber Girişi : 12 Şubat 2024 11:10

Korkut'ta sürücülere önemli uyarı!

Korkut'ta sürücülere önemli uyarı!
Korkut'ta zorlu kış şartlarına karşı sürücülere önemli bir uyarı yapıldı. Kaymakamlığın uyarısının detayları belli oldu.

ALPARSLAN DİYARI-  Muş’un Korkut ilçesinde kaymakamlık zorlu kış şartlarına karşı sürücüleri uyardı. İlçede kar yağışı etkisini sürdürürken, kaymakamlık sürücüleri zorlu kış şartlarına karşı uyardı. Korkut Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, karlı ve yağışlı havalarda kayganlaşan yolların aracın yol tutuşunu azalttığı ve direksiyon hakimiyetini zorlaştırdığı belirtildi.

 

KAYMAKAMLIKTAN UYARI

 

Korkut Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “İlçemizde kar yağışı etkisini gösteriyor. Karlı ve yağışlı havalarda kayganlaşan yol, aracınızın yol tutuşunu azaltır, direksiyon hakimiyetini zorlaştırır. Kış Lastiği Taktırın, Ani fren ve manevra yapmamaya dikkat edin. Takip Mesafesi Önemli!” denildi.

 

Önündeki araçla güvenli bir takip mesafesi bırakmanın önemini hatırlatan kaymakamlık, kazaların önlenmesi için bu konuda hassasiyet gösterilmesini istedi. Korkut Kaymakamlığı, sürücülerin trafik kurallarına uymasını ve zorlu kış şartlarına karşı dikkatli olmasını rica etti.

 

"HABER: VEYSEL EŞİN"