YAŞAM Haber Girişi : 04 Nisan 2024 12:35

Malazgirt belediye eş başkanları görevlerine başladılar! İlk sözleri: Bismillah oldu

Malazgirt belediye eş başkanları görevlerine başladılar! İlk sözleri: Bismillah oldu
Pazar günü gerçekleştirilen mahalle seçimlerde Malazgirt ilçesinde oyların yüzde 49,77'sini alan DEM Parti’nin eş başkan adayları Ahmet Kenan Türker ve Gülistan Özel, belediye başkanlığına seçildi.

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt Belediye Başkanlığına seçilen DEM Parti Eş Başkan Adayları Ahmet Kenan Türker ve Gülistan Özel, sabah saatlerinde Malazgirt Adliyesinden belediye başkanlık mazbatalarını alarak belediye başkanlığı görevine başladılar.

 

 

 

Mazbatalarını alan başkanlar ilk önce Dem Parti Malazgirt ilçe başkanlığında tebrikleri kabul ettiler.

 

Daha sonra kalabalık bir ekiple belediye başkanlık binasına geçen Ahmet Kenan Türker ve Gülistan Özel, orada başkanlık makamı kapısında kurdele keserek ‘ Bismillah’ dediler.

 

 

İKİ KOLTUK DETAYI GÖZLERDEN KAÇMADI

 

Her iki başkan koltuklarını yan yana bırakarak Malazgirt Belediye Başkanlığı koltuğuna birlikte oturarak görevlerine başladılar.

 

Burada başkan olarak ilk resmi açıklamalarını yapan Eş Başkan Ahmet Kenan Türker:” Bu koltuk bizim değil halkındır. Yaklaşık 3 aydır bizimle birlikte sahada mücadele eden tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Malazgirt halkı sizlerde minnettarım.”dedi.

 

 

Malazgirt Belediye Eş Başkanlarını ilk tebrik edenler ise eski HDP Malazgirt Belediye eş Başkanları Halis Coşkun ve Memnüne Söylemez oldu.

 

"HABER VEYSEL EŞİN"