SAĞLIK Haber Girişi : 23 Mayıs 2024 11:13

Malazgirt Devlet Hastanesi’nde yapım çalışmaları sona yaklaştı: Ne zaman açılacak?

Malazgirt Devlet Hastanesi’nde yapım çalışmaları sona yaklaştı: Ne zaman açılacak?
Malazgirt Devlet Hastanesi’nde yapım çalışmaları hızla sona yaklaşırken, hastanenin açılması için sabırsızlıkla bekleyen Malazgirt halkı büyük bir memnuniyet yaşıyor.

ALPARSLAN DİYARI-100 yataklı olarak planlanan hastanenin ilk etapta 50 yataklı bölümünün çok kısa bir süre içinde hizmete girecek olması, ilçede sağlık hizmetlerinin kalitesini önemli ölçüde artıracak.

 

İNCELEMELER YERİNDE YAPILDI

 

Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Muş İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kabak, Hastane Başhekimi Esma Söylemez, Hastane Müdürü Sırrı Şahin ve hastane çalışanlarıyla birlikte hastane içindeki çalışmaları yerinde incelediler. İncelemeler sırasında yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alındı ve projede gelinen son durum değerlendirildi.

 

 

Muş İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kabak, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, hastanenin 50 yataklı bölümünün çok kısa bir süre içinde tamamlanacağını belirtti.

 

Kabak, “Hastanemizde yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Çok kısa bir zaman sonra inşallah 50 yataklı bölümü bitireceğiz ve Malazgirt halkının hizmetine sunacağız. Bu, ilçemizdeki sağlık hizmetleri açısından büyük bir adım olacak” dedi.

 

Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram da hastane çalışmalarının hızla ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

 

Bayram, “Malazgirt Devlet Hastanesi, ilçemizin sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir projedir. Hastanenin ilk etapta 50 yataklı bölümünün hizmete açılacak olması, halkımızın sağlık hizmetlerine daha kolay ve hızlı erişimini sağlayacaktır. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Malazgirt halkı, hastanenin açılmasıyla birlikte modern ve kapsamlı sağlık hizmetlerine kavuşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

 

Yeni hastane, sadece Malazgirt için değil, çevre ilçeler için de önemli bir sağlık merkezi olacak. İlçede sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracak olan bu proje, Malazgirt’in sağlık alanında daha ileriye gitmesine katkı sağlayacak.

 

 

Malazgirt Devlet Hastanesi’nin açılışının ardından, ilçedeki sağlık hizmetlerinin kalitesi önemli ölçüde artacak ve halkın memnuniyeti daha da yükselecek. Projenin tamamlanmasıyla birlikte, Malazgirt sağlık alanında önemli bir ivme kazanacak.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN