EKONOMİ Haber Girişi : 09 Haziran 2024 10:18

Malazgirt esnafında ÖSYM bereketi: Sınavlar esnafı sevindirdi

Malazgirt esnafında ÖSYM bereketi: Sınavlar esnafı sevindirdi
ÖSYM sınavlarının Malazgirt'te yapılması, ilçedeki esnafı sevindirdi.

ALPARSLAN DİYARI-Sınavlar nedeniyle iki gündür yoğunluk yaşayan esnaflar, bu durumdan oldukça memnun.

 

 

Sınavların yapıldığı okullar bölgesinde park işleten Malazgirtli esnaflardan Mesut Subaşı, sınavların ilçede düzenlenmesinin kendilerine büyük fayda sağladığını belirterek, teşekkürlerini iletti.

 

 

ESNAFLAR KEYİF YAPTI

 

Subaşı, "ÖSYM sınavlarının Malazgirt'te olmasına vesile olan Satın Milletvekilimize, Sayın Kaymakamımıza ve önceki dönem belediye başkanımız Sayın Cengiz Altın'a çok teşekkür ederiz. İki gündür inanılmaz bir yoğunluk yaşadık." dedi.

 

 

EKONOMİK CANLANMA

 

Sınavlar nedeniyle ilçeye gelen öğrenci ve veliler, yerel ekonomiye katkı sağladı. Park işletmeleri, kafeler, restoranlar ve diğer dükkanlar yoğunluktan faydalandı. Mesut Subaşı, bu tür etkinliklerin ilçedeki esnaf için büyük bir fırsat olduğunu vurguladı.

 

 

TEŞEKKÜR MESAJI

 

Mesut Subaşı, "İlçemizde böyle etkinliklerin devam etmesini umuyoruz. Sınavların Malazgirt'te düzenlenmesinde emeği geçen herkese minnettarız. Bu tür organizasyonlar hem esnafı canlandırıyor hem de ilçemizin tanıtımına katkı sağlıyor." dedi.

 

ÖSYM sınavlarının Malazgirt'te yapılması, ilçedeki esnafa ekonomik bir hareketlilik getirirken, esnafın da yüzünü güldürdü. Bu tür organizasyonların devam etmesi, yerel ekonomiyi daha da canlandıracak.

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN