MALAZGİRT Haber Girişi : 03 Nisan 2024 09:42

Malazgirt’te Muhtar oldu! Mevlit verdi

Malazgirt’te Muhtar oldu! Mevlit verdi
Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Saftekingazi Mahallesi’nin muhtarı seçilen Ahmet Özdemir, mevlit ve teşekkür yemeği verdi.

 

ALPARSLAN DİYARI- 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde 2 bin nüfuslu Saftekingazi Mahallesi’nde yarışan aday arasında muhtar olarak seçilen ses sanatçısı Ahmet Özdemir, mahalle sakinlerine mevlit ve teşekkür iftar yemeği verdi.

 

 

Saftekingazi Mahallesi Camisindeki taziye evinde düzenlenen yemekte misafirlere etli kavurma, bulgur pilavı, salata ve tatlı ikram eden Özdemir, bana destek veren mahalle sakinleri ile bu mübarek günlerde bir araya gelmenin mutluğunu yaşadık dedi.

 

 

Çiçeği burnunda muhtar Ahmet Özdemir, “Bu mübarek ayda mahalle sakinlerimiz ile birlik, beraberlik ve kardeşlik sofrasında bir arada olmak istedik. Çok şükür seçim kazasız belasız bitti. Ben ve ailem, Saftekingazi Mahallesi sakinlerine teşekkür olarak bir iftar sofrası açmak istedik. Seçim bitti, artık birlik olma zamanıdır. Birlik beraberlik soframıza iştirak eden tüm mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyorum. Onlara layık bir muhtar olmak için gece gündüz çalışacağım” dedi.

 

 

Saftekingazi Mahallesi sakinleri ise, Muhtar Ahmet Özdemir’in bu nazik yemek davetinin kendilerini çok sevindirdiğini belirterek, “Biz mahalle sakinlerini bu birlik beraberlik sofrası etrafında bir araya getirdi. Mahallemizde çok sevilen bir insandır. Kendisine başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"