MALAZGİRT Haber Girişi : 11 Haziran 2024 11:05

Malazgirtli genç doğal ortamda yetiştirdi! Uygun fiyata satışa çıkardı

Malazgirtli genç doğal ortamda yetiştirdi! Uygun fiyata satışa çıkardı
Malazgirt'in genç hayvan üreticisi Ercan Güner, kendi yetiştirdiği kurbanlık hayvanları Malazgirt'te satışa sundu.

 

ALPARSLAN DİYARI- 10 bin ile 15 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarılan kurbanlıklar, Malazgirt Köy Minibüsleri Durağı'nda bulunan Aydın Manavı'nın yanında yer alıyor.

 

Ercan Güner, hayvanlarını özenle yetiştirdiğini ve kurbanlıkları uygun fiyatlarla vatandaşların hizmetine sunduğunu belirtti.

 

 

Güner, "Kurbanlıklarımı büyük bir titizlikle ve doğal koşullarda yetiştirdim. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Malazgirt halkına kaliteli hizmet sunmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kurbanlıklar, fiyat ve kalite açısından oldukça makul seviyelerde bulunuyor.

 

Güner'in satış noktası olan Aydın Manavı'nın yanındaki alan, hem merkezi konumu hem de ulaşım kolaylığı ile dikkat çekiyor.

 

 

Ercan Güner, kurbanlık almak isteyenleri erken davranmaları konusunda uyardı: "Kurbanlıklarımız sınırlı sayıda. Talep oldukça yoğun, bu yüzden vatandaşlarımızın son güne kalmadan ihtiyaçlarını karşılamalarını tavsiye ediyorum."

 

KURBANLIKLARIN FİYATLARI BELLİ OLDU

 

Sınırlı sayıda olan Kuarbanlıkların fiyatları 10 bin 15 bin lira arasında değişiyor.  

 

 

Malazgirtli Ercan Güner'in bu girişimi, hem yerel ekonomiye katkı sağlıyor hem de kurbanlık ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlara büyük bir kolaylık sunuyor.

 

 

Güner'in yetiştirdiği kurbanlıklar, sağlık ve hijyen açısından da titizlikle kontrol ediliyor.

 

Malazgirt halkı, Ercan Güner'in bu girişimini memnuniyetle karşılıyor ve kurbanlık almak isteyen vatandaşlar için büyük bir fırsat sunuyor. Kurbanlık satışlarının bayram öncesi artarak devam etmesi bekleniyor.

 

HABER VEYSEL EŞİN