MALAZGİRT Haber Girişi : 13 Mayıs 2024 13:15

Malazgirtli kadın cinayete kurban mı gitti? Ailesi ölümü şüpheli buluyor

Malazgirtli kadın cinayete kurban mı gitti? Ailesi ölümü şüpheli buluyor
İstanbul Ümraniye'de yaşanan trajik bir olay, Malazgirt'in de gündemine oturdu.

ALPARSLAN DİYARI- Sevgi Eren Koç'un (26) evinde ölü bulunmasıyla başlayan süreçte, ailenin cinayet iddiaları dikkat çekiyor.

 

Malazgirtli olan genç kadının ölümüyle ilgili detaylar, ailesi ve komşuları arasında büyük bir soru işareti oluşturuyor.

 

Sevgi'nin ailesi, genç kadının eşi R.K. ile yaşadığı sorunları ve sık sık şiddet gördüğünü öne sürüyor. Ailenin ifadelerine göre, Sevgi ölmeden iki gün önce babasını arayarak dayak yediğini söylemiş. Ayrıca, komşuların duyduğu silah sesleri de olayın şüpheli yönlerinden biri olarak öne çıkıyor.

 

 

Malazgirtli baba Taner Eren, kızıyla son görüşmesinin ardından yaşananları şöyle anlatıyor: "Kızım ve damadım aynı evdelerdi ve aldatma konusunu konuştular. Sonra 'Tamam, konu kapandı' dediler. Ancak daha sonra kızım beni arayarak 'R. beni dövüyor' dedi." Taner Eren, kızlarına ulaşamadıklarını ve iki gün sonra ölüm haberiyle karşılaştıklarını ifade ediyor.

 

Baba Eren, kızının ölümünde şüpheler olduğunu belirterek, "Bu silah kızıma ait değildir. Kızım orada ölmedi, öldürüldü" diyor. Ayrıca, komşuların duyduğu silah sesleriyle ilgili de çarpıcı açıklamalar yapılıyor. Eren, yetkililerden olayın aydınlatılmasını talep ediyor.

 

Baba Taner Eren, kızı ve damadının 6 yıllık ilişkilerinin ardından 2 yıl önce nişanladığını ve nişandan 2 ay sonra da nikahlarının kıyıldığını söylerken kurban bayramının ardından da düğünlerinin yapılacağını ifade etti.

 

 

“KIZIM HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ”

 

Baba Taner Eren, kızının intihar etmeyeceğine inandığını belirterek, "Kızım hukuk fakültesi son sınıfında okuyordu. Çok başarılı bir kızdı. İntihar edeceğine inanmıyorum" diye ekliyor.

 

Malazgirtli genç kadının ölümüyle ilgili detaylar netleşmeye çalışırken, aile ve komşuları adaletin sağlanması için mücadelelerine devam ediyor.

 

HABER MERKEZİ