YAŞAM Haber Girişi : 09 Haziran 2024 08:57

Malazgirtli muhtarın kurbanlıklarına İzmir'de yoğun ilgi

Malazgirtli muhtarın kurbanlıklarına İzmir'de yoğun ilgi
Malazgirtli Muhtar İhsan Eren'e ait kurbanlıkların satışları, İzmir Buca Kaynaklar'daki kurban satış merkezinde tüm hızıyla devam ediyor.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- İzmir'de yaşayan Muşlular, kurbanlık alımında muhtar Eren'in kurbanlıklarına yoğun ilgi gösteriyor.

 

KURBANLIK SATIŞLARINDA SON GÜNLER

 

Muhtar İhsan Eren, yaptığı açıklamada, kurbanlık satışlarının son günlerine girildiğini belirterek, vatandaşlara çağrıda bulundu: "Kurbanlıklarınızı erken alın, son güne kalmayın." dedi.

 

 

Kurbanlık satış merkezine gelen vatandaşlar, kaliteli ve sağlıklı kurbanlıkları inceleyerek, satın alma işlemlerini gerçekleştiriyor. Muhtar Eren'in titiz bir şekilde seçtiği kurbanlıklar, alıcıların memnuniyetini kazanıyor.

 

İzmir'deki Muşlular, hemşehrilerine ait olan bu kurbanlıklara güven duyarak alım yaparken, satış merkezindeki yoğunluk da her geçen gün artıyor. Kurbanlık almak isteyen vatandaşların, muhtar Eren'in uyarısını dikkate alarak erken hareket etmeleri öneriliyor.

 

 

Kurban satış merkezinde sunulan hizmetler ve sağlanan kolaylıklar, alıcıların rahat bir alışveriş deneyimi yaşamalarına olanak tanıyor. Muhtar İhsan Eren, vatandaşların memnuniyeti için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

 

HABER VEYSEL EŞİN