MALAZGİRT Haber Girişi : 02 Nisan 2024 08:32

Malazgirtli o başkan partisinden istifa etti

Malazgirtli o başkan partisinden istifa etti
Yerel seçimler sonrası siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. Malazgirt İlçe başkanı dün gece aldığı bir karar ile partisinden istifa etti.

 

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt DEVA Partisin  ilçe başkanı Öner Ergün dün gece sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini duyurdu.

 

“DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Öner Ergün,“ Öncelikle herkese merhabalar diliyorum. Sayın genel başkanımız Ali Babacan Genel merkez teşkilatımız,il ve ilçe başkanlarımız ve dava arkadaşlarımıza son seçim çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.Malazgirt Deva Partisi ilçe başkanı olarak verdiğimiz mücadelenin karşılığını alamamakla birlikte seçim sonuçlarının hüsranını göz önüne alarak eleştiri yapma hakkına sahip olduğumuzu düşünüyorum.

 

Malazgirt için soru ve önergelerimizin sonuçsuz kalması teşkilatımızın taleplerimize karşılık vermemesi sonucu emek verdiğim deva partisi Malazgirt kurucu ilçe başkanlığından istifa etme kararını vermiş bulunmaktayım.

 

3 yıldır canla başla mücadele verdiğim Malazgirt için,emeklerimin devamını getirecek nice yol arkadaşlarım olacaktır.Bizler davamızı dava adamıyız diyenlerin eline bırakmadık. Halkla bütünleşip ( Varsa dert deva biziz dedik) Toplumsal tüm yargıları yıkıp toplumla bütünleştik.

 

Siyasi düşüncelerine bakmaksızın kucakladık Malazgirt ilçemizi.Son güne kadar seçim sürecinin bitmesi ve geri çekilmem için doğru zamanın olduğunu değerli Malazgirt halkıyla paylaşmak istedim.

 

Dostlarım yol arkadaşlarım sizlerle çalışmaktan onur duydum..Koşulsuz ve erdemli bir örgütle tekrar buluşmak ümidi ile.Hoşçakalın..” dedi.

 

"HABER VEYSEL EŞİN"