MALAZGİRT Haber Girişi : 04 Haziran 2024 09:40

Malazgirtli öğrencilerin büyük başarısı! Muş’ta ilk üçü kimseye bırakmayarak ilçenin gururu oldular

Malazgirtli öğrencilerin büyük başarısı! Muş’ta ilk üçü kimseye bırakmayarak ilçenin gururu oldular
Türkiye genelinde yapılan Siyer-i Nebi yarışmasında Malazgirtli öğrenciler, Muş'ta büyük bir başarıya imza atarak, kürsünün ilk üç basamağını kimseye bırakmadılar.

 

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt 1071 İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Muş'ta birinciliği, ikinciliği ve üçüncülüğü alarak üstün performans sergiledi.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

 

Muş birincisi olan Hayrunisa Yıldırım, ikinci olan Vefa Eke ve üçüncü olan Halil Fırat Tastiğ, bu önemli başarılarıyla okullarını ve ilçelerini gururlandırdı.

 

 

 

ÖDÜL TÖRENİ VE TEBRİKLER

 

Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, başarılı öğrencilere tebriklerini ileterek çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Kaya, öğrencilere başarılarının devamını diledi ve bu büyük başarının diğer öğrencilere de örnek olmasını temenni etti.

 

OKUL MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR

 

Malazgirt 1071 İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yakup Yiğit, öğrencilerinin bu büyük başarısından dolayı gurur duyduğunu belirterek, "Muş birincisi olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimize verdiği desteklerden dolayı Milli Eğitim Müdürü Sayın Vedat Kaya'ya okuluz adına çok teşekkür ederim," ifadelerini kullandı.

 

Başarılı öğrencilerin sınıf öğretmeni Hüsnü Yaprak ise, öğrencileri ile gurur duyduğunu dile getirerek, öğrencilerim gece gündüz çalışarak bu büyük başarıya imza attılar. Kendileri ile gurur duyuyorum.

 

 

GELECEĞE UMUTLA BAKIYORLAR

 

Malazgirt 1071 İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, elde ettikleri bu başarıyla sadece okullarını değil, aynı zamanda ilçelerini de gururlandırdılar. Yarışmada gösterdikleri üstün performans, gelecekteki akademik ve kişisel başarıları için de umut verici bir adım oldu.

 

Malazgirtli öğrencilerin bu büyük başarısı, ilçede ve Muş genelinde büyük takdir topladı. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

 

MALAZGİRTLİ BİR ÖĞRENCİ İSE MUŞ 5. OLDU

 

Malazgirtli başarılı öğrencilerden Malazgirt 1071 İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yakup Yiğit’in kızı İpek Zarya Yiğit ise Muş ilinde 5. Olarak büyük gurur yaşattı.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN