MUŞ Haber Girişi : 18 Ocak 2024 15:31

Meteoroloji uyardı: Muşlular hafta sonuna dikkat!

Meteoroloji uyardı: Muşlular hafta sonuna dikkat!
Muş’ta hem sıcak hem de kurak geçen bir yılın ardından gözler kışa çevrildi. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı şehir merkezinde etkisini ne zaman gösterecek? İşte Muş’un 5 günlük hava durumu raporu…

ALPARSLAN DİYARI- Ocak ayının sonlarına yaklaşırken Muş merkezde halen görünmeyen Kar yağışı kimi vatandaşı sevindirirken kimisi de tedirgin… Vatandaşlar arasında, ‘kar ne zaman yağacak?’ sorusu gündeme gelmeye başladı. Meteoroloji uzmanları tarafından tüm uyarılar ocak ayı için yapıldı. 21-22 Ocak tarihleri arasında çok ciddi bir soğuk hava kütlesinin beklendiğini söyleyen uzmanlar, bu soğuk hava sisteminin de kar yağışı getirebileceğini belirtti.

 

 


METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN SON HAVA DURUMU DEĞERLENDİRMESİ

 

 


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu değerlendirmelerine göre Tunceli, Bingöl, Muş, Erzurum ve Kars çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'da ise Sakarya ve Bilecik hariç sağanak yağış görülecek. Kuzey, İç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis görülmesi bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

 

 

Pazar ve pazartesi günlerinin yağışlı geçeceği Muş ilinde hava durumu en yüksek 7 derece en düşük -2 derece olarak seyredecek. İşte Muş’ta 5 günlük hava durumu….

 

 
MUŞ'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

 

 

 

 

 

“HABER: HARUN SEÇKİN”