VARTO Haber Girişi : 03 Haziran 2024 10:43

Muş Alparslan Üniversitesi öğrencilerden iyilik hareketi: Varto’da sokak şenliği

Muş Alparslan Üniversitesi öğrencilerden iyilik hareketi: Varto’da sokak şenliği
Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) öğrencileri, Varto Meslek Yüksekokulu ve Varto İyilik Topluluğu üyeleri tarafından organize edilen "Sokak Şenliği" ile özel çocuklar ve akranlarını bir araya getirdi.

ALPARSLAN DİYARI-Varto Kale Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar keyif dolu anlar yaşadı.

 

ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN UNUTULMAZ BİR GÜN

 

Sokak Şenliği’nde özel çocuklar ve mahalledeki akranları bir araya gelerek kaynaştı. Öğrenciler, özel çocuklar için çeşitli eğlenceler düzenledi. Pasta kesimi ve müzikli eğlencelerle coşkulu anlar yaşayan çocuklar, gönüllerince eğlendiler.

 

 

HEDİYE YAĞMURU

 

Etkinliğin sonunda, Varto İyilik Topluluğu üyeleri, özel çocuklara oyuncak ve kıyafet hediye etti. Bu jest, hem çocukların hem de ailelerinin yüzünde büyük bir tebessüm oluşturdu.

 

 

KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÖĞR. GÖR. MURAT KAYMAZ YAPTI

 

Topluluk Danışmanı Öğr. Gör. Murat Kaymaz koordinatörlüğünde gerçekleştirilen program, büyük bir başarıyla tamamlandı. Kaymaz, bu anlamlı etkinlikte emeği geçen tüm öğrencilere ve desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’a teşekkür etti.

 

REKTÖR PROF. DR. MUSTAFA ALİCAN’A TEŞEKKÜR

 

Varto İyilik Topluluğu üyeleri, etkinliğin gerçekleşmesinde büyük destek veren Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’a teşekkürlerini iletti. Öğr. Gör. Murat Kaymaz, “Rektörümüzün destekleriyle, topluluk olarak birçok projeye imza atıyoruz. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin sosyal sorumluluk bilincini geliştirmesine büyük katkı sağlıyor.” dedi.

 

 

ETKİNLİĞİN ÖNEMİ BÜYÜK

 

Bu tür etkinlikler, özel çocukların sosyal hayata katılımını artırarak, onları toplumla kaynaştırmayı amaçlıyor. Varto İyilik Topluluğu'nun düzenlediği bu şenlik, çocuklar arasındaki bağı güçlendirirken, toplumsal dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdi.

 

Varto Meslek Yüksekokulu ve Varto İyilik Topluluğu üyelerinin gerçekleştirdiği bu anlamlı etkinlik, hem çocuklar hem de toplum için unutulmaz bir gün oldu. Bu tür iyilik hareketleri, üniversite öğrencilerinin toplumla bütünleşmesine ve sosyal sorumluluk bilincinin yaygınlaşmasına katkı sağlamaya devam ediyor.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA