EĞİTİM Haber Girişi : 01 Aralık 2023 15:24

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Alican öğrencilerle buluştu

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Alican öğrencilerle buluştu
Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, fikir, beklenti ve önerilerini dile getiren öğrencilerle Çay Bahane Cafe'de bir araya geldi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Rektör Danışmanı ve aynı zamanda Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Özalper ile birlikte Çay Bahane Cafe'de öğrencilerle bir araya geldi.

 

 


Öğrenciler, Rektör Alican’a yapmış oldukları kurabiyelerden ikram ederken, Rektör Alican da öğrencilere çay ikramında bulundu. Çay eşliğinde gerçekleşen buluşma, samimi bir muhabbet ortamında geçti. Rektör Alican, öğrencilerin arzularını ve taleplerini dinleyerek, eğitim hayatları, gelecek planları ve öğrencilik hayatlarını daha verimli kılmaları konusunda onlara nasihatlerde bulundu. Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican, öğrencilerle olan bu buluşma sayesinde onların sorunlarına yakından şahit olurken, öğrenciler de kendilerini ifade etme fırsatı buldu. 

 

 

 

 

Bu anlamlı buluşmanın ardından Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican ve Doç. Dr. Özalper öğrencilere başarılar dileyerek ve eğitim hayatlarında başarılarının devamını temenni ederek Çay Bahane Cafe'den ayrıldılar.

 


HABER: HARUN SEÇKİN