MUŞ Haber Girişi : 19 Nisan 2024 11:34

Muş Belediyesi ‘İŞGAL’e son verdi!

Muş Belediyesi ‘İŞGAL’e son verdi!
Muş Belediyesi, Kent Meydanı yerleşkesinin eski acil yolu giriş kısmında bulunan merdiven basamaklarının alt kısmı elinde hiçbir resmi evrak olmayan bir kişi tarafından işgal edildiğini ifade ederek, işgale son verdiklerini açıkladı. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Belediyesi, Kent Meydanı eski acil yolu giriş kısmında bulunan merdiven basamaklarının alt kısmının bir kişi tarafından işgal edilmeye çalışıldığını söyleyerek, “31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Muş Belediyesi’ne ait olan Kent Meydanı yerleşkesinin eski acil yolu giriş kısmında bulunan merdiven basamaklarının alt kısmı, elinde hiçbir resmi evrak olmayan kişi tarafından işgal edilmiştir.” açıklamasında bulundu. 

 

 

 


Muş Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Görevi devraldığımız gün itibariyle tarafımıza yansıyan şikayetler sonucu yapılan kontrol ve denetimler kapsamında, kişinin merdiven basamaklarının alt kısmını işyeri olarak kullanıma açık hale getirmeye çalıştığı ve imara zarar verdiği gibi çevre kirliliğine de yol açtığı tarafımızca tespit edilmiştir. İşgal ettiği alanı kahvehane ve çay ocağı tarzında işletmeyi planlayarak düzen oluşturup masa ile oturaklar istiflediği ekiplerimiz tarafından gözlemlenerek, özellikle üzerinde durduğumuz kaldırım işgali noktasında gereğinin yapılması amacıyla harekete geçilmiştir. 

 

 

 

 


Bahse konu üzerine Muş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mahaldeki malzemelerin boşaltılması ve gerekirse temin edilen taşıt ile taşınması konusunda gerekli desteğin sağlanacağı ilgili şahsa bildirilmiştir. Şahısın yapılan uyarılar ve teklifleri reddetmesi üzerine mahaldeki malzemeler, ekiplerimiz tarafından dışarı çıkarılmıştır.

 

 

 

 


Bahse konu üzerine sinirlendiği iddia edilen şahıs, duruma tepki göstermek amacıyla atıl durumdaki malzemelerini ateşe vermiştir. 

 


Konuyla ilgili bazı basın ve yayın organlarında yer alan haberlerin doğruluk payı taşımadığı, şahsın iddialarının tamamen asılsız olduğu tarafımızca kamuoyuna duyurulur.”

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Bir muşlu 19 Nisan 2024 23:34

    Muş en problemlerinden biri de kaldırım işgalidir, kamunun kullanımına ait olan bu alanlarda kahvehaneler, cafeler, donerciler ve özellikle oto yıkama çıkar insanların rahat hareket etmesini engellemektedir, belediye bu durumu incelemeli ve gerekli cezai işlemleri yaparak vatandaşların şehirde rahatça gezinimlerini sağlamalıdır. Diğer bir konu şehir içine park etmiş damperli tır ve kamyonlar, bunların şehir içine park etmesi yasaktır, belediye trafik zabitalari gerekli işlemi yapması gerek.