Muş Belediyesi'nden çocukları sevindiren haber!

 

Muş Belediyesi'nden çocukları sevindiren bir haber geldi. Belediye, çocuklar için kent meydanında geçici süreliğine Aquapark kuracak. 

 

Muş Belediyesi tarafından kısa süre önce Muş'a kazandırılan kent meydanı bir ay boyunca çocuklara hizmet verecek. Kent meydanına Aquapark kurma çalışmaları yapılırken açılışın 17 Temmuz tarihinde yapılacağı bildirildi. 

Yaz tatilinde Muş dışına çıkamayacak çocuklar için kolları sıvayan Muş Belediyesi örnek bir projeye imza atıyor. 

 

Konuyla ilgili www.alparslandiyari.com'a konuşan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Belediye olarak çok sayıda projeye imza attıklarını ifade ederek şunları söyledi:  

"Yaz tatilinde çocuklarımızın çoğu il dışına çıkamıyor ve tatil yapamıyorlar. Biz de belediye olarak yaz tatilindeki çocuklarımızın doyasıya eğlenip sıcak yaz günlerinde serinleyebileceği bir tesisi kent meydanımızda açıyoruz.  Sosyal belediyecilik alanında Muşumuzda çok sayıda projeyi hayata geçirerek vatandaşlarımızın güzel vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturduk. Okulların tatil olması ile yaz tatiline giren çocuklarımızı da unutmayarak onlar için şehrimize yeni kazandırdığımız kent meydanında geçici Aquapark açıyoruz. Burada 7-13 yaş aralığındaki çocuklar güvenli bir şekilde eğlenebilecek. Çocuklarımız hem yaz tatilinin keyfini çıkaracaklar hem de sıcak yaz günlerinde serinleme imkanı bulacaklar. Ücretsiz hizmet verecek olan Aquapark bir ay boyunca çocuklarımızın hizmetinde olacak."

  • 7 / 1 Muş Belediyesi'nden çocukları sevindiren haber! 0

  • 7 / 2 Muş Belediyesi'nden çocukları sevindiren haber! 1

  • 7 / 3 Muş Belediyesi'nden çocukları sevindiren haber! 2

  • 7 / 4 Muş Belediyesi'nden çocukları sevindiren haber! 3

  • 7 / 5 Muş Belediyesi'nden çocukları sevindiren haber! 4

  • 7 / 6 Muş Belediyesi'nden çocukları sevindiren haber! 5

  • 7 / 7 Muş Belediyesi'nden çocukları sevindiren haber! 6