SPOR Haber Girişi : 26 Mayıs 2024 10:34

Muş BESK’li Muhammed Sabır Korkmaz Avrupa yolcusu

Muş BESK’li Muhammed Sabır Korkmaz Avrupa yolcusu
Yeni sezonda Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Muş Besk’de bir kez daha milli sevinç yaşanıyor.

 

ALPARSLAN DİYARI- Yeni sezonda Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Lİg’de mücadele etmeye hazırlanan Muş Besk’de bir kez daha milli sevinç yaşanıyor. Takımın genç sporcularından Muhammed Sabır Korkmaz, U 23 Milli takımının hazırlık kampı ve turnuvasına davet edildi.

 

 

22-30 Haziran 2024 tarihleri arasında İspanya’nın başkenti Madrid’de yapılacak olan IWBF U23 EURO CUP (Tekerlekli Sandalye Basketbol U 23 Avrupa Şampiyonası) hazırlıklarına devam eden U 23 milli takımının aday kadrosuna Muş Besk’li  Muhammed Sabır Korkmaz da davet edildi.

 

Başarılı sporcu 24-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Ankara’daki kamp ile 31 Mayıs-03 Haziran 2024 tarihlerinde Hollanda’da yapılacak hazırlık turnuvasına katılacak. 15 sporcunun yer aldığı U 23 Milli takımı bu turnuva ile Avrupa Şampiyonası’na hazırlanacak.

 

Muş Bedensel Engelliler spor kulübü başkanı Bedri Korkmaz yaptığı açıklamada,”

 

Bu sezon mücadele ettiği Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde sarı-beyazlı takımın genç oyuncularından Muhammed Sabır Korkmaz, geçtiğimiz ay içinde U 23 Milli takım aday kadrosuna davet edilmişti.

 

Başarılı sporcumuz bu kez de hem hazırlık hem de Avrupa Şampiyonası kadrosuna davet edildi. Buda bizleri şok mutlu etti. Bizlere bu anlamda Destek veren ve hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Muş Valisi Sayın Avni Çakır ve Destekçilerimize teşekkür ediyoruz”.

 

HABER MERKEZİ