KORKUT Haber Girişi : 10 Nisan 2024 14:11

Muş’ta bayramı kana buladılar! 

Muş’ta bayramı kana buladılar! 
Muş’un Korkut ilçesinde evininin önünde husumetlisinin silahlı saldırısına uğrayan muhtar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

ALPARSLAN DİYARI- Alınan bilgilere göre olay, bugün bayram namazının ardından Korkut ilçesi Akyıldız köyünde meydana geldi. 

 

 

 

 

 

İddiaya göre, Akyıldız köyünde ikamet eden M.Ö ve üç oğlu bayram namazı sonrası köy muhtarı Ferit Yasit’in (54) evine doğru gitti. Kapının önünde husumetlisi olduğu söylenen M.Ö. ve üç oğlunu silahlı saldırısına uğrayan muhtar Yasit, ağır yaralandı. 

 

 

 

 

 

İhbar üzerine olay yerine jandarma ile sağlık ekipleri sevk edilirken, muhtar Ferit Yasit Muş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Muhtar Yasit, Muş Devlet hastanesinde hayatını kaybetti. 

 

 

 

 

 

Olaydan sonra kaçan zanlılar, jandarma ekipleri tarafından kıstırıldı. Kaçan zanlılar daha sonra jandarma ekiplerine ateş etti. Zanlılardan henüz ismi öğrenilmeyen bir kişi yaralanırken Baba M.Ö ise kafasına sıkarak intihar etti. 

 

 

 

 

 

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.