MUŞ Haber Girişi : 03 Nisan 2024 16:16

Muş’ta Belediye personeli ile vedalaşan Asya: Tek kuruş borç bırakmadık…

Muş’ta Belediye personeli ile vedalaşan Asya: Tek kuruş borç bırakmadık…
10 yıllık görev süresinin 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi sonrası sona eren Feyat Asya, belediye personelleriyle vedalaştı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Belediyesi birimleri gezerek personelle bir araya gelen Asya, 10 yıllık görev süresince söz verdikleri projeleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

 

 

 

 

 

“TEK KURUŞ BORÇ BIRAKMADIK”

 

 

2014 tarihinde devraldığı Muş Belediyesi’ni bugün itibariyle tek kuruş borç olmadan bıraktığını söyleyen Asya, “Devraldığımız belediyeyi bugün itibariyle hiçbir kurum, kamu, banka ve esnafa tek kuruş borç bırakmadan bırakmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İller bankasından gelen kaynaklarımızı kamu yararına bu halkın yararına kullanmış olmanın mutluluğu ve sevincini yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

“MUŞ HALKINA KIRGIN VEYA KÜSKÜN DEĞİLİM”

 

 


31 Mart Mahalli İdareler Seçimi nedeniyle hiç kimseye kırgın ve küs olmadığına vurgulayan Asya, “Allah ömür verdikçe dün olduğu gibi bugün de yarın da halkımızla birlikte olacağız. Yapabileceğimiz her türlü hizmetlere amadeyiz. Ben hiçbir Muş halkına kırgın veya küskün değilim. Halkın iradesi iki sefer beni seçti, üçüncü sefer seçmedi. Bunda da vardır bir hayır. Alınacak dersimiz de vardır. Biz bu dersimizin üzerine çalışacağız. Bu halkın her türlü yanındayım. Her türlü hizmetindeyim. Büyük şükran ve teşekkürüm, iki defa beni seçen kadim ve kadirşinas Muş halkınadır” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Halka hizmet etmeye devam edeceğini belirten Asya, "10 yıl birlikte görev yaptığımız mesai arkadaşlarımızla vedalaşmaya geldik. Her bir arkadaşımızın bu hizmetlerimize, bu başarımıza emekleri inkar edilemeyecek kadar büyüktür. Bu vesileyle çalışmış olduğum arkadaşlarıma, meclis üyelerine, her bir birimin personeline ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Allah ömür verdikçe halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

 

 

“HABER: HARUN SEÇKİN”

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Muşlu 03 Nisan 2024 17:36

    Hırsızlık yolsuzluk sizin genizde var