HASKÖY Haber Girişi : 05 Mayıs 2024 08:00

Muş’ta Bocce il birinciliği müsabakası düzenlendi

Muş’ta Bocce il birinciliği müsabakası düzenlendi
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Bocce İl Birinciliği müsabakaları yapıldı. Hasköy Çok Programlı Anadolu Lisesi il birincisi oldu.
Muş’ta Bocce il birinciliği müsabakası düzenlendi

ALPARSLAN DİYARI- Muş’ta Okul Sporlarının 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı faaliyet programında yer alan Bocce İl birinciliği müsabakaları Erentürk Öz Şeker Anadolu Lisesinde yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın okul sporları adına yaptığı ve toplamda 5 takımın yarıştığı müsabakalar oldukça çekişmeli geçti. 

 

 

 

 

 

 

 

BOCCE İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARINDA ZAFER HASKÖY’ÜN

 

 

Hasköy Çok Programlı Anadolu Lisesi, Prof. Dr. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi, Muş Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Erentürk Öz Şeker Anadolu Lisesi, Alparslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin katıldığı Bocce İl birinciliği müsabakalarında Hasköy Çok Programlı Anadolu Lisesi il birincisi olarak Trabzon’da olacak grup müsabakalarına gitmeye hak kazandı.

 

 

Yapılan müsabakalar sonunda Hasköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Bocce takımına düzenlenen tören ile madalya ve kupaları takdim edildi. Ayrıca Bocce il birinciliği müsabakalarına katılan tüm sporculara Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından katılım belgesi verildi. 

 

 

 

 

 

Müsabakalarda birinciliği elde eden Hasköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Gökhan Bilgin, özellikle bu tür yeni bilinen spor dallarının yaygınlaşması ve bilinirliğinin artması için her zaman desteklediğini belirtti.

 

 

Bu tür az bilinen spor dallarını desteklemek ve teşvik etmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Bilgin, "Öğrencilerimizin spor alanında başarılı olmalarını teşvik etmek bizim için çok önemli. Müsabakalarda birincilik elde etmek, öğrencilerimizin azmi ve yetenekleriyle gurur duymamıza neden oluyor. Yeni ve az bilinen spor dallarının yaygınlaşması ve bilinirliğinin artması, gençlerimizin farklı yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlıyor. Bu nedenle, bu tür spor dallarını desteklemek ve teşvik etmekten mutluluk duyuyoruz. Kendi adıma belirtmek isterim ki bu konuda okulun var olan tüm maddi ve manevi imkânlarını öğrencilerimizin önüne sermeye de hazırım. Gerektiği yerde ben kendi imkânlarımı zorlayacağım. Yeter ki öğrencilerimiz kötü alışkanlıklar edinmesin spora yönelsinler." diye konuştu. 

 

 


 Beden eğitimi ve spor öğretmeni Semanur İnan Gök "Öğrencilerimizin başarısı benim için gurur verici. Onların azmi ve çalışma disiplini, takım olarak neler başarabileceğimizi gösteriyor. Hasköy Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak, sporun her alanında öğrencilerimizi desteklemeye ve teşvik etmeye devam edeceğiz. Yeni ve farklı spor dallarına olan ilgiyi artırmak, gençlerimizin potansiyelini keşfetmelerine yardımcı olacak ve onları geleceğe hazırlayacak. Okul takımımız ile gurur duyuyorum." şeklinde konuştu.    

 

 

“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.