MUŞ Haber Girişi : 11 Şubat 2024 13:51

Muş’ta Gazi ve jandarma ekiplerinden köy okuluna ziyaret

Muş’ta Gazi ve jandarma ekiplerinden köy okuluna ziyaret
Terör Mağdurları ve Malulleri Şehit ve Gazi Aileleri Derneği jandarma ekipleriyle birlikte Muş’un Varto ilçesinde köy okulunu ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- Terör Mağdurları ve Malulleri Şehit ve Gazi Aileleri Derneği ve jandarma ekipleri Muş’un Varto ilçesine bağlı Yılanlı köyü ilkokulunu ziyaret ederek öğrencilere hediyeler takdim ettiler.

 

 

Terör Mağdurları ve Malulleri Şehit ve Gazi Aileleri Derneği ve jandarma ekipleri kış koşullarında okullarına zor şartlarda giden çocuklara yardım edilmesi için seferber oldu.

 

 

 

Köy Okulları öğrencileri ve vefakar öğretmenleri ile duygusal anların yaşandığı ziyarette hava sıcaklığının sıfırın altında 10 dereceye kadar düştüğü Muş’un Varto ilçesinde onlarca öğrenci kendilerini sıcak tutan bir ziyaret ile karşılaştı.  

 

 

 

Muş İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Asliye Kılıç’ında eşlik ettiği ziyarette, Terör Mağdurları ve Malulleri Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Genel Başkanımız Murat Karaca ve yönetim kurulu üyeleri ile Jandarma ekipleri katıldı.

 

 

 

 

Konuyla ilgili www.alparslandiyari.com’a açıklama yapan Terör Mağdurları ve Malulleri Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Genel Başkanı Murat Karaca, “Genel Başkan Yardımcımız Muhammed Sefa Şahin ve yönetim kurulu üyelerimiz, il jandarma ekiplerimiz ve Varto ilçe jandarma ekiplerimizle birlikte köy okullarımızda geleceğimiz ile buluştuk ve hediyelerini verdik.  Emeği geçen herkesten Allah razı olsun inşallah. Yapmış olduğumuz programda bizleri yalnız bırakmayıp bu anlamlı günde bizlere katılım sağlayan, Onursal üyemiz TİBFED Genel Başkan Vekili Halil İbrahim Kundak başkanımıza teşekkürlerimizi sunar bize verdiği desteklerinden ötürü teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Ekiplerce yapılan ziyaretlerde öğrencilere trafik eğitim verildi, jandarma köpeği tarafından öğrencilere gösteri yapıldı, hediyeler verildi.

 

HABER: HARUN SEÇKİN