VARTO Haber Girişi : 27 Nisan 2024 11:56

Muş’ta gökyüzünde görülen esrarengiz cisim heyecan ve paniğe neden oldu

Muş’ta gökyüzünde görülen esrarengiz cisim heyecan ve paniğe neden oldu
Muş’un Varto İlçesinde gökyüzünde bulutların arasında beliren cisim heyecan ve paniğe neden oldu.

ALPARSLAN DİYARI- Muş’un Varto ilçesi bağlı Küçüktepe köyü semalarında akşam saat 17.00 sıralarında aniden ortaya çıkan ve insana benzeyen cisim paniğe neden oldu. 

 


Muş’un Varto ilçesine bağlı Küçüktepe köyünde ikamet eden Murat Koç, koyun otlatırken gökyüzündeki esrarengiz cismi fark edince bu anı cep telefonları ile kayıt altına aldı.

 


Cismin ne olduğu konusunda net bir bilgi bulunmazken, gökyüzünde beliren cisim izleyenleri şaşırttı. Koyun otlatırken gökyüzünde gördüğü cismi telefonla çeken çban Murat Koç, cismin hareket halinde olduğunu ve insan şeklini andırdığını söyleyerek, “Akşam saat 17.00 sularında merada hayvanlarımı otlatırken havada bir cismin aniden ortaya çıktığını fark ettim. Bu cisim, insan şeklinde siyah bir cisimdi. Cismi görür görmez biraz heyecanlandım. Bu cismi insanlar görsün bilsin diye videoya çektim. Cismi yaklaşık bir dakika havada takip edebildim. Bu cismin araştırılmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.