EĞİTİM Haber Girişi : 15 Mayıs 2024 12:18

Muş’ta özel öğrencilerden özel etkinlik

Muş’ta özel öğrencilerden özel etkinlik
Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü dün çok anlamlı bir etkinliğe imza attı. Özel Eğitim Okulları, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Şehit Yücel Kurtoğlu Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonu’nda program düzenledi.

ALPARSLAN DİYARI- 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Muş’ta özel eğitim veren, Kızılay Şehit Murat Yılmaz Özel Eğitim Anaokulu, Ali Kuşçu Özel Eğitim Uygulama Okulu 3.Kademe ve Özel Eğitim Uygulama Okulu 1. ve 2. Kademe okulları ortak bir program gerçekleştirdiler.

 

 

 

 

 

Çocukların ve velilerin doyasıya eğlendiği programda, öğretmenler öğrencileri ile beraber sahne aldı. Müzik, gösteri ve ront gibi etkinliklerin sergilendiği programda öğrenciler adeta engellere meydan okudu. Eğitim ile beraber engellerin kolayca aşıldığını gösteren öğrenciler, maharetlerini sergiledi. 

 

 

 

 

Düzenlenen programa Muş İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, okul müdürleri, özel eğitim kurumu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

 

 

 

Şiirlerin okunduğu ve gösterilerin düzenlendiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

 

 

 

 

 

 

Öte yandan Engelliler Haftası Kapsamında il genelinde hafta boyunca birbirinden anlamlı etkinliklerin düzenleneceği öğrenildi.

 

 

 

"HABER: HARUN SEÇKİN"