KÜLTÜR VE SANAT Haber Girişi : 20 Nisan 2024 19:07

Muş Tarihi Murat Köprüsü genç çiftlerin doğal çekim platosu oldu

Muş Tarihi Murat Köprüsü genç çiftlerin doğal çekim platosu oldu
Muş’un önemli turizm merkezlerinden Tarihi Murat Köprüsü, son dönemde evlenen çiftlerin doğal çekim platosu haline geldi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş’ta Dünya evine giren çiftler, en mutlu anlarını ölümsüzleştirmek için çektirdikleri fotoğraflarda stüdyodan daha çok doğal ortamları tercih eder hale geldi. Düğün fotoğraflarını sadece stüdyoda çektirmekle yetinmeyen yeni evlenen çiftler artık hem en mutlu günlerini ömür boyu görebilmek, hem de gelecek nesillere farklı bir anı bırakmak için yaşadıkları yerleşimdeki tarihi ve turistik yerler ile tarihi mekanları da tercih edebiliyor. 

 

 

 

 

 

Tarihi, turistik ve tabiat güzellikleri yönünden doğal bir stüdyoyu andıran Tarihi Murat Köprüsü, gerek nişan, gerekse düğün yapan çiftler, stüdyonun yanı sıra bu mekanlarda fotoğraf ve görüntü çektirerek, mutlu günlerini sıra dışı hale getirmeye çalışıyor. 

 

 

 

 

 

 

Muşlu fotoğrafçılar, son birkaç yıldır ilde doğal mekanları da stüdyo gibi kullanmaya başladıklarını dile getirdi. Daha önceki yıllarda düğün fotoğraflarının sadece fotoğraf stüdyolarında çekildiğini anımsatan Fotoğrafçılar, “Teknolojinin gelişmesi ile birlikte çiftlerin de talepleri değişti. Artık, tarihi ve doğal mekanlar da bizler için doğal bir stüdyo haline geldi” dedi. 

 

 


“HABER: KADER AKÇİL”