GÜNDEM Haber Girişi : 01 Aralık 2023 15:42

Muş’un başarılı iş insanları batı illerinde bir bir aday oluyor

Muş’un başarılı iş insanları batı illerinde bir bir aday oluyor
Aslen Muş Malazgirtli olan ve iş yaşantısını Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde ıdame ettiren ve başarılı çalışmaları ile Çanakkale’nin Gelibolu’da adından sıkça söz ettiren sevilen iş insanı Sabri Bülbül, belediye meclis üyesi adayı oldu

 

ALPARSLAN DİYARI- Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde sevilen iş insanı Sabri Bülbül belediye meclis üyeliği adaylığını açıkladı.

 

İlçe sakinlerinin ilgisi üzerine hizmet etmek için siyasete atıldığını duyuran Bülbül, amacının ayrım yapmaksızın tüm ilçe sakinlerine eşit mesafede hizmet etmek olduğunu söyledi.

 

Çanakkale’nin tanınmış iş insanlarından aslen Muş Malazgirt Konakkuran Beldesi’nden olan Sabri Bülbül çevresinden gelen talep üzerine siyasete atılıyor. Bölgenin kanaat önderlerinden Sabri Bülbül, ikamet ettiği Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinden bağımsız belediye meclis üyesi adayı oldu.

 

TANINMIŞ İSİM SABRİ BÜLBÜL ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

Yüksek Seçim Kurulunca (YSK) 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için birbirinden sürpriz ve renkli isimler adaylığını ve aday adalığını açıklamaya devam ediyor. Çanakkale’de tanınmış iş insanı ve kanaat önderi Sabri Bülbül, ikamet ettiği Gelibolu ilçesinden bağımsız belediye meclis üyesi adayı olduğunu duyurdu.

 

Uzun yıllardır ikamet ettiği Gelibolu ilçesinde, halkın sevilen ve sayılan isimleri arasında yer almayı başaran Sabri Bülbül, yöre sakinlerinin düğün ve taziyelerinde hemşerilerini yalnız bırakmamasının yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesinde yer aldı. Özellikle ihtiyaç sahibi ailelerin yanında yer alarak, desteklerini esirgemeyen Bülbül, Sivil Toplum Kuruluşlarında yöneticilik ve fahri başkanlık görevlerinde bulundu. Birçok dernek bünyesinde istişare heyetinde yer alan Bülbül, Gelibolu’nun sorunlarını bildiğini ve çözüm önerileri sunmak ve ilçe sakinlerinin taleplerine cevap vermek için herhangi bir parti yerine bağımsız aday olarak ilerleyeceğini kaydetti.

 

HALKIN İÇİNDEN GELEN BİR İSİM: SABRİ BÜLBÜL

 

Amacının böylelikle her kesime, her ideolojiye mensup ilçesi sakinlerine eşit bir mesafede olmak istediğini aktaran Bülbül, tek gayesinin Gelibolu’nun hak ettiği seviyeye ulaşması olduğunu ifade etti. Özellikle farklı kesimlerden bu yola girmesi için ilgi ve alaka olduğunu paylaşan Sabri Bülbül, “Çok uzun yıllardır ilçemizde özellikle inşaat başta olmak üzere hizmetlerimiz oldu. Halkın içinden birisi olarak bu seçimlerde belediye meclis üyeliğimizi duyuruyoruz. Rabbim hayırlı uğurlu etsin. İnşallah güzel ilçemizin hak ettiği seviyelere gelmesi için biz de bağımsız olarak seçilip belediyede halkın temsilcisi olarak yer almak istiyoruz. Şimdiden tüm Gelibolu sakinlerinin oylarına talip olduğumu ve desteklerinizi beklediğimi ifade etmek istiyorum. Bugün de yarın da aynı çizgide olarak ilçemiz için elimden gelen gayreti sarf etmeye devam edeceğim.” dedi.

 

GENÇLER VE ÇOCUKLAR BİRİNCİ ÖNCELİĞİ OLACAK

 

Yörenin Sabri ağabeyi olarak bilinen ve çocukların, gençlerin sevdiği vizyoner isim Sabri Bülbül, gençler ve çocuklar için eğitim ve teknoloji başta olmak üzere sosyal donatı alanları ve mahallelerdeki sorunların çözümü ve daha yaşanabilir bir Gelibolu için mecliste ayrım yapmaksızın herkesin temsilcisi olacağını belirtti.

 

DAHA İYİ HİZMET İÇİN OYLARINIZI BEKLİYOR

 

İlçedeki sosyal faaliyetler arasında sık bulunan ve sorunların çözümü için gerekli gayreti gösteren Bülbül bu kez bir dönem boyunca belediye meclisi çatısında halka daha fazla hizmet sunabilmek için oylarınızı bekliyor.

 

 HABER:İLHAN GÜVENİR