MUŞ Haber Girişi : 23 Mart 2024 16:42

Muş’un sevilen kanaat önderi Konuk’tan yeniden Refah partisine destek 

Muş’un sevilen kanaat önderi Konuk’tan yeniden Refah partisine destek 
AK Parti’de uzun yıllar hizmet veren Ercan Konuk, AK Parti'den 2019’da istifa ederek, virgül koyduğu siyasi hayatına istişareler ve talep sonucunda aktif siyasi hayatına Yeniden Refah Partisi’ne geçmeyi seçti. 

ALPARSLAN DİYARI- 31Mart mahalli idareler seçimlerinde Yeniden Refah Partisine destek vereceğini açıklayan Konuk, Halkımızla insani ve samimi ilişkilerimiz hiçbir zaman kopmadı kopmayacakta diyerek, yaptığı uzun istişareler sonucunda verdiği kararla yeniden Partisine de üye oldu. 

 

 

 

 

 

Doğu ve Güneydoğu bölgesinde tanınan ve sevilen Kanaat Önderi Ercan Konuk, Yıllardır AK Parti’nin değişik kademlerinde hizmet verdi. Ayrıca birçok Muş gencine geçmişte istihdam sağlayan barış elçisi Ercan Konuk, Yeniden Refah Partisi (YRP) destek vereceğini açıkladı. 

 

 

 

 

 

 

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde partilerde hareketlilik devam ederken Muş’ta halk arasında sevilen Ercak Konuk, Yeniden Refah Partisine üye olarak rozet taktı. Seçim çalışmaları kapsamında Muş’a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından üyelik rozeti takılan Konuk, 2019 yılında AK Partiden İstifa ederek siyaset hayatına virgül koyduğunu söylemişti. Konuk, son süreçte Yeniden Refah Partisinin ülke genelindeki siyasetini beğendiği için üye olduğunu ve destek vereceğini ifade etti. 

 

 

 

 

 

“HERKES HALKLA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURAMAZ”

 

 

Rozet töreni sonrası www.alparslandiyari.com’a yaptığı açıklamada Yeniden Refah Partisi’nin milli görüşün devamı olduğunu ifade eden Ercan Konuk, “Yıllarca AK Parti’nin değişik kademlerinde hizmet verdim. Halkımızın 2011-2015-2018 yıllarındaki milletvekili aday adaylıklarımda gösterdikleri teveccühüne kayıtsız kalamazdım. Şartlar ve siyasi yerel entrikalarla baş edemedik. Birçok yerde önümüz kesildi. Buna rağmen kadirşinas halkımızdan kopmadık. Çok şükür en büyük sermayemiz ve ruhumuzun gıdası halkımızdır. Benim tek amacım ilimizin ve Muş halkımızın hak ettiği hizmete kavuşması…  Amacım, ülkemizin  huzur ve kardeşliğine çimento harcına katkı sunmaktır. Ancak gelinen noktada Muş’un hak ettiği yerde olmadığını görüyoruz. Sorunlar artarak devam ettiği gibi mevcut sorunlara yenileri de ekleniyor. Gerek coğrafyası gerek tarihi ve gerekse sahip olduğu imkanlar doğrultusunda Muş hak ettiği yere mutlak getirilmelidir.” diye konuştu 

 

 

 

 

 

 

Herkes halkla gönül köprüsü kuramaz diyen Konuk şöyle konuştu: “İşte tüm bunlara bir son vermek ve şirin ilimizin hak ettiği yere gelmesi için Yeniden Refah Partisinden katılmaya karar verdim. Ayrıca bölge insanının adeta iki parti arasında mecbur bırakılmasına da bir son vermek için Yeniden Refah Partisi’ni seçtim. Artık bilinsin ki, Muş’ta sadece iki parti yok. Artık buraya tepeden birileri gelmesin ve adaylar halkın içinden seçilsin. Muş’un hak ettiği hizmetleri alması için yeni alternatiflere ihtiyaç var. Bunların da tek çözümü Milli Görüş belediyeciliği ve Yeniden Refah Partisi’dir.”

 

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ümit yıldız 24 Mart 2024 02:14

    Kanaat önderimiz Allah yardimciniz olsun herzaman sizinleyiz en kısa sürede yeniden refah partisine uyeliğimizi yapacağiz

  • Murat Hekimoğlu 23 Mart 2024 23:35

    Ercan konuk abim memlekette karakteri ile kişiliği ile halkın sevgi saygısını kazanmış birisi her gittiği yere barışa selamet götüren birisi eminim insanlara en faydalı hayırlı bir kişi Allah yolunu bahtını açık eylesin.

  • Hakan öner 23 Mart 2024 22:04

    Ercan konuk kişiliği ve yeteneğiyle kendisini kanıtlamış şehrine ve ülkesine katkı sunacak ender liderlerden biridir

  • MEHMET İLBEYİ DİYARBAKIR/ ÇERMİK 23 Mart 2024 18:20

    ERCAN KONUK BEY EN İYİSİNİ EN DOĞRUSUNU YAPMIŞ KENDİSİNE HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI YÜCE ALLAH'TAN DİLİYORUM . ERCAN BEYE POLİTİKA YAKIŞIYOR VE ÜSTESİNDEN GELEBİLECEK YETENEĞE SAHİP BİR KİŞİLİK SAHİBİDİR ,YOLU AÇIK OLSUN .