MUŞ Haber Girişi : 04 Nisan 2024 17:13

Muş Valisi Çakır, basın mensupları ile iftar yemeğinde buluştu

Muş Valisi Çakır, basın mensupları ile iftar yemeğinde buluştu
Muş Valisi Avni Çakır, Muş’ta görev yapan basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valisi Avni Çakır Muş Valiliği’nin düzenlediği programda, Muş’ta görev yapan yazılı ve görsel basının temsilcileri ile iftarda bir araya geldi. 

 

 

 

 

 

Gazetecilerin günün her saatinde vatandaşın haber alma hakkını teslim etmek için fedakarca çalıştığını belirten Vali Çakır, "Basın Milletin Müşterek Sesidir" diyerek bölgenin ve şehirlerin kalkınmasında emeği olan tüm gazetecilere teşekkür etti.

 

 

 


Muş’ta görev yapan tüm basın mensuplarının katıldığı iftar programında konuşan Vali Çakır, “Bütün basın mensuplarına, ülkemize, milletimize hayırlı ve huzurlu ramazanlar ve sonrasında mutlu bayramlar dilerim. Muş Valiliği’ne bağlı kamu kurum ve kuruluşları nasıl kamu hizmeti görüyorsa basın mensuplarımız da aynı şekilde vatandaşımızın yararına onları aydınlatıcı bilgilerle ve haberlerle kamu hizmeti gerçekleştiriyor. Bu nedenle vatandaşlarımızı doğru, gerçekçi ve tarafsız haberlerle bilgilendiren ve bu amaçla sahada emek harcayan kıymetli basın mensuplarına teşekkür ediyorum.” dedi. 

 

 

 

 

 

 

Jandarma Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde, Muş Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Kasım Ermiş’te katıldı.  

 

 

“HABER: KADER AKÇİL”