MUŞ Haber Girişi : 18 Kasım 2023 15:31

Muş Valisi Çakır, vatandaşlar ve esnafla bir araya gelerek çay içti 

Muş Valisi Çakır, vatandaşlar ve esnafla bir araya gelerek çay içti 
Muş’a geldiği günden beri vatandaşlarla ve esnafla sık sık buluşan Vali Avni Çakır, bu kez de Muş’un eski çarşısında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş’a geldiği günden beri merkez, ilçe, belde, köy, mezra, üs bölgeleri ziyaretlerini sürdüren Muş Valisi Avni Çakır, yapılacak hizmetleri yerinde denetleyerek fırsat buldukça da vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinliyor. 

 

 


Sokakta incelemelerde bulunan Vali Avni Çakır ve beraberindekileri bir kahvede vatandaşlarla bir araya gelerek çay içti. Vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet eden Vali Çakır, vatandaşların taleplerini de dinledi. Vali ile ayni masada çay içmenin mutluluğunu yasayan vatandaşlar "Valimiz halk valisi, sürekli halkla iç içe.” dedi. 

 

 

 

Muş Minare mahallesinde esnafı ziyaret ederek hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Vali Çakır, “Sizlerin yüzünün gülmesi, bizlerin yüzünün gülmesi demek, Türkiye’nin yüzünün gülmesi demektir” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Muş Valisi Avni Çakır’a, Belediye Başkanı Feyat Asya, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Karlı, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, İl Jandarma Komutanı Albay M. Kasım Ermiş ve İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman eşlik etti.

 

HABER: KADER AKÇİL