HASKÖY Haber Girişi : 01 Nisan 2024 17:00

Muş VEDAŞ’tan örnek davranış: Karanlık yollar aydınlatılıyor! 

Muş VEDAŞ’tan örnek davranış: Karanlık yollar aydınlatılıyor! 
Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ), vatandaşların evlerine gitmekte güçlük çektiği mahallenin karanlık olan yolunu aydınlattı.
Muş VEDAŞ’tan örnek davranış: Karanlık yollar aydınlatılıyor! 

ALPARSLAN DİYARI- Muş’un Hasköy ilçesinde ana yoldan yaklaşık olarak 400 metre uzaklıktaki Sayanlar mahallesi sakinlerinin karanlık olan yolu VEDAŞ ekipleri tarafından aydınlatıldı. Vatandaşlar, karanlık olan yolda yürürken zorluk yaşadığını ifade ederken, konuyu VEDAŞ’a bildirdi. VEDAŞ yaptığı incelemenin ardından yolda aydınlatma çalışması yaptı.  

 

 

 

 

 

VATANDAŞARLARDAN VEDAŞ’A TEŞEKKÜR

 

 

Yolları aydınlatılan mahalle sakinleri, “Bu yolda yürürken sıkıntı yaşıyorduk. Özellikle kadınlar ve çocuklar akşam vakti eve gelmekte zorluk yaşıyordu. Sorunlarımızı VEDAŞ Muş İl Müdürü Suat Coşar beye ilettik. Geldiler baktılar ve yaşadığımız zorlukları gördüler. Ekipler gelim yolumuzu aydınlattı. VEDAŞ Muş İl Müdürü Suat Coşar bey başta olmak üzere emeği olan herkese çok teşekkür ederiz.” dedi. 

 

 

“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.