VARTO Haber Girişi : 09 Ekim 2023 13:39

Muş Yeşil Vartospor’un teknik direktörü Abbas Bakış: Hedef 3. Lig

Muş Yeşil Vartospor’un teknik direktörü Abbas Bakış: Hedef 3. Lig
Muş’u Bölgesel amatör Ligde temsil eden Yeşil Vartospor, teknik direktörlük için Mehmet Abbas Bakış ile anlaştığını duyurdu. 

ALPARSLAN DİYARI- İki yıldır Muş’u Bölgesel amatör Ligde (BAL) temsil eden Yeşil Vartospor teknik ekibi yenilendi.  Yeşil Vartospor, önceki yıllarda Muş Belediyespor’da teknik direktörlük, geçtiğimiz yılda Muşspor’da yardımcı antrenör olarak görev yapan genç teknik adam Mehmet Abbas Bakış’ı takımın başına getirdi. Genç hocanın ekibinde Harun Yılmaz yardımcı antrenör olarak, Mehmet Kansu ise kaleci antrenörü olarak görev yapacak.

 

 

 

 

Genç teknik adam yönetiminde hazırlıklarına başlayan Yeşil Vartospor, kadrosuna kattığı genç futbolcularla geleceğin tohumlarını ekiyor. 

 

 

 

 

“PROFESYONEL LİGE ÇIKMAYI ARZULUYORUZ”

 

Amaçlarının Muş ve Türk futboluna önemli futbolcular kazandırmak olduğunu dile getiren Bakış, “Yıllardır hayalini kurduğumuz bir projenin ilk adımlarını Yeşil Vartospor Kulübü ile atmaya hazırız. Yaş ortalaması 19 olan ve akademi liglerinde düşündüğümüz gençlerimizi kadromuza katarak Bismillah dedik. Amacımız yaş ortalaması 19 olan sporcularımızı öncelikle Muş'a ve Türk futboluna kazandırmak. Ayrıca alt yaş kategorilerinde Türkiye de derece yapmak. Bunun gerçekleştirmek için buradayız. Bunun yanında ayrıca oluşturduğumuz iskelet kadroyu güçlendirerek önümüzdeki yıl yapacağımız takviyelerle profesyonel lige çıkmayı arzuluyoruz. Bunun için çalışmalarımıza başladık” dedi. 

 

 

 

“FUTBOLDA ALT YAPININ ÖNEMİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ”

 

Futbolda alt yapının önemini çok iyi biliyoruz diyen Bakış şöyle konuştu: “Önceki dönemde farklı düşünceler vardı. Biz ise daha farklı düşünerek yola koyuluyoruz. Biz futbolda alt yapının önemini çok iyi biliyoruz. Bunun içinde öncelikle Muş’ta ardından Türk futboluna yeni futbolcular kazandırmak için çıktığımız bu uzun ve meşakkatli yolda tüm futbol severlerin bize sabır göstermesini istiyoruz. Gösterecekleri sabır sonunda güzel günlerin bizi beklediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Oluşturduğumuz takım genç bir takım bu takımdan gelecekte çok iyi futbolcular yetişecektir. Biz sorumluluğumuzun farkındayız. Bu sene Muş'umuzu Bölgesel Ligde temsil edecek Takım olmanın vermiş olduğu bir sorumluluğu taşıyoruz. Bu yola çıkarken bizlere güvenen genel koordinatörümüz Şemsettin Çiftçi hocama ve Yeşil Varto Spor yönetime Şükranlarımı Sunuyorum. Kısa vadeli değil uzun soluklu hedeflerin olduğu oluşum Varto ve Muş'un sporuna hayırlı olsun.” 

 


HABER: HARUN SEÇKİN