MUŞ Haber Girişi : 16 Mayıs 2024 07:43

Muş Ziraat Odaları Başkanları, Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkan Şemsi Bayraktar'ı anlamlı hediye

Muş Ziraat Odaları Başkanları, Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkan Şemsi Bayraktar'ı anlamlı hediye
Muş Ziraat Odaları Başkanları, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Ankara'ya giderek Genel Başkan Şemsi Bayraktar'ı ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI-Ziyaretleri sırasında, günün anısına Muş ve Malazgirt ilçesinin simgesi olan Sultan Alparslan Heykeli'ni hediye ettiler.

 

 

Muş Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Varto Ziraat Odası Başkanı Abdulbari Han ve Korkut Ziraat Odası Başkanı Mahsup Uslu, çiftçilerin önemli günü olan 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlamak amacıyla Ankara'ya gittiler.

 

 

Genel Başkan Şemsi Bayraktar'ı ziyaret ederek çiftçilerin sorunlarını ve beklentilerini paylaştılar.

 

Ayrıca, Muş Malazgirt'in simgesi olan Sultan Alparslan Heykeli'ni hediye ederek günün anısını ölümsüzleştirdiler.

 

 

Genel Başkan Şemsi Bayraktar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Muş Ziraat Odaları Başkanlarına teşekkür etti.

 

Sultan Alparslan Heykeli'ni hediye eden başkanlara teşekkür ederek, Muş'un Oda başkanlarını Ankara'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

 

Oda başkanları adına teşekkürlerini ileten Muş Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç ise,"Genel Başkanımızın Başkanlığında Ziraat Odaları tarafında yapılan 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü kutlamaları kapsamında genel başkanımız Sayın Şemsi Bayraktar’ı genel merkezimizde ziyaret ettik. Kendisine Muşumuzun simgelerinden olan Sultan Alparslan Heykelini takdim ettik. Bizleri onurlandıran Sayın Genel Başkanımıza Muş çiftçileri adına çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım.”dedi.

 

HABER:VEYSEL EŞİN