MUŞ Haber Girişi : 11 Haziran 2024 03:28

Muşlu milletvekili Demir'den Muş Belediye Başkanı Söylemez’e ziyaret!

Muşlu milletvekili Demir'den Muş Belediye Başkanı Söylemez’e ziyaret!
Muş Vartolu Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, Muş Belediye Başkanı Sırrı Söylemez’i makamında ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI-  Muş Belediyesi Eş Başkanı Sırrı Söylemez, Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, Gelecek Partisi Muş İl Başkanı Kadir Çınar ve DEM Parti Muş İl Eş Başkanı Mehmet Yafes Dinar ile beraberlerindeki heyeti makamında ağırladı.

 

Resim

 

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Eş Başkan Söylemez, heyete teşekkürlerini iletti. Demir ise, “İl Başkanımız Sayın Kadir Çınar ve 2024 Yerel Seçimleri Muş Belediye Başkan Adayımız Sayın Medeni Zengin ile birlikte Muş Belediye Başkanı Sayın Sırrı Söylemez’i makamında ziyaret ettik. Kendisine misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Demir, vali Çakır’ı da makamında ziyaret etti. Demir ziyaretle ilgili basına yaptığı açıklamada, “İl Başkanımız Sayın Kadir Çınar ve 2024 Yerel Seçimleri Muş Belediye Başkan Adayımız Sayın Medeni Zengin ile birlikte Muş Valisi Sayın Avni Çakır’ı makamında ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

HABER: SEVDA BALKAYA