SPOR Haber Girişi : 26 Mayıs 2024 11:11

Muşlu Milli atletten büyük başarı!

Muşlu Milli atletten büyük başarı!
İzmir Atatürk Stadı’nda 25-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen 77. Balkan Büyükler Şampiyonası'nda Altın kuzumuz gümüş madalya kazandı.

ALPARSLAN DİYARI- İzmir Atatürk Stadı’nda 25-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen 77. Balkan Büyükler Şampiyonası'nda, Muş Alparslan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi öğrencisi olan milli atlet Derya Kunur, gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

 

YOĞUN ANTRENMAN PROGRAMI

 

Kunur, gazetemize yaptığı açıklamada, günlük antrenman programının yoğunluğundan bahsederek şu ifadeleri kullandı: "Hiç ara vermeden sıkı antrenman yaparak çalışmalarımı sürdürüyorum. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapıyorum. Günde 25-30 kilometre koşuyorum. Bu zorlu süreçte bana destek olan aileme, antrenörlerime, valimize, Gençlik ve Spor İl Müdürü'müze, Fenerbahçe Spor Kulübüne ve Türkiye Atletizm Federasyonuna çok teşekkür ederim."

 

HEDEF KÜRSÜNÜN EN ÜST BASAMAĞI

 

Kunur, madalya kazandığı için çok mutlu olduğunu ve asıl hedefinin her zaman kürsünün en üst basamağında yer almak olduğunu belirtti. Daha önce Türkiye rekorları kırdığını ve Avrupa ile Balkan şampiyonalarında dereceler elde ettiğini de sözlerine ekledi.

 

Derya Kunur’un bu başarısı, Muş ve Türkiye atletizm camiasında büyük bir gurur kaynağı oldu. Kendisine gelecek yarışmalarda da başarılar diliyoruz.

 

HABER VEYSEL EŞİN