MUŞ Haber Girişi : 12 Şubat 2024 14:46

Muşlu müdür Bolu’daki görevine başladı!

Muşlu müdür Bolu’daki görevine başladı!
AK Parti’den Muş Belediye Başkan Aday Adaylığı için Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinden istifa eden Emrullah Güler, ayrıldığı görevine geri döndü. 

ALPARSLAN DİYARI- AK Parti Muş Belediye Başkan Aday Adayı olan Güler, İki aylık bir süreç sonrasında Bolu'ya döndü ve eski görevine tekrar başladı. Güler, yerel siyasetteki heyecanlı süreçlerin ardından kurumunda yeni dönem çalışmalarına odaklanmayı hedefliyor. Bu kararıyla, Güler, Bolu'da Spor ve Gençlik alanındaki faaliyetlerdeki deneyimini ve enerjisini tekrar göreve dönerek devam ettirmiş oldu.

 

 

BGS İL MÜDÜRLÜĞÜNE YENİDEN ATANDI

 

 

31 Mart yerel seçimlerine katılmak üzere memleketi Muş'tan AK Parti Belediye Başkan aday adayı olabilmek için Kasım ayında görevinden ayrılan Emrullah Güler, sürecin sona ermesiyle birlikte eski görevine geri döndü. Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak tanınan Güler, iki aylık bir aranın ardından yeniden görevinin başına geçti.

 

 

MUŞ'TA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI SÜRECİ 

 

 

Güler'in Muş Belediye Başkan aday adaylığı süreci, Mevcut belediye Başkanı Feyat Asya'nın yeniden Muş Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesiyle son buldu. Bu gelişme üzerine Güler, Bolu'ya dönme kararı alarak eski görevine geri döndü.

 

 

Kasım ayında AK Parti'den Muş Belediye Başkan aday adayı olan Emrullah Güler, adaylık sürecinin sona ermesinin ardından Bolu'ya geri döndü ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine yeniden başladı. Bolu’da başarılı çalışmalara imza atan ve Boluluların gönlünde taht kuran Güler'in dönüşü, Bolu'da Spor ve Gençlik faaliyetlerine olan katkısının devam edeceğinin bir işareti olarak görülüyor.

 

 

EMRULLAH GÜLER KİMDİR?

 

 

1981 Muş doğumlu olan Emrullah Güler, Muş İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Sağlık Bakanlığı bünyesinde memuriyete başlayan Güler, Bursa Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği bünyesinde görev yaptı. Güler 2019 yılında memleketi Muş’a Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atandı ve 3 yıldır bu görev yapmaktaydı. Daha sonra Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atandı. Emrullah Güler 3 çocuk babasıdır.

 


"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"